Metro-portal.hr

objavljeno 28.04.2008. 00:21:22

Sanader i Biškupić tajno slavili

Novi-stari predsjednik HDZ-a u Vukovaru slavio pobjedu i 70. rođendan B. Biškupića

Sabor HDZ-a
Sabor HDZ-a (Vjekoslav Skledar/CROPIX)

Novi-stari predsjednik HDZ-a i premijer Ivo Sanader, netom nakon još jedne pobjede na unutarstranačkim izborima, boravio je u nenajavljenom posjetu Vukovaru.

Sanader se, neslužbeno se doznaje, neposredno po završetku izbornog Sabora HDZ-a zaputio u Vukovar, gdje je, u društvu predsjednika Sabora Luke Bebića i ministra kulture Bože Biškupića proveo večer i potom se, jučer ujutro, vratio u Zagreb.

Za posjeta Vukovaru premijer Sanader se u hotelu Lav sastao s ministrom regionalnog razvoja Petrom Čobankovićem, saborskim zastupnikom iz Vukovara Petrom Mlinarićem, te s vukovarskom gradonačelnicom Zdenkom Buljan. Razgovaralo se o situaciji u Vukovaru, posebice o razvoju gospodarstva, a Sanader se posebno interesirao za radove na Poduzetničkoj zoni Priljevo.

O posjetu premijera Sanadera, očito organiziranom mimo protokola i bez velike buke i pompe, nije obaviještena nijedna medijska kuća.

Navodno je HDZ-ov vrh u hotelu Lav, uz Sanaderovo slavlje zbog još jedne pobjede na unutarstranačkim izborima, proslavio i 70. rođendan ministra kulture, Bože Biškupića.   (EPEHA)

28.04.2008. 00:21:22
http://metro-portal.hr/sanader-i-biskupic-tajno-slavili/6422/