Metro-portal.hr

objavljeno 11.06.2008. 22:51:42

Samsungova nova glazbena zvijezda

Model F250 ponosi se playerom i moćnim zvučnicima

Samsung F250 može reproducirati sve glazbene formate, a ima podršku i za FM radio signal
Samsung F250 može reproducirati sve glazbene formate, a ima podršku i za FM radio signal

Na sve brojnijem tržištu glazbenih mobitela, ovog će mjeseca glavna zvijezda biti najnovija Samsungova uzdanica. Model F250, poput ostalih muzičkih hibrida korejskog proizvođača, podjednako dobro će odigrati svoje obje uloge - onu komunikacijskog uređaja i onu glazbenog playera.

Najljepši telefon

Kada se tomu pridoda i to da mu je Samsung podario moderno dizajnirano i ergonomski promišljeno klizno kućište, te njegove mogućnosti i cijenu prilagodio najširim korisničkim grupama, gotovo je sigurno da domaći distributer Europatrade-mobile ponovno u rukama ima hit.
‘Posudivši’ dizajn od high-end modela najviše klase, Samsung F250 pretendira da bude najljepši telefon u glazbeno-mobilnoj kategoriji.

Dodatna opremaSamsung F250 dolazi i sa standardnim konektorom za slušalice koji će olakšati reprodukciju glazbe, ali i planerom, imenikom koji posprema 1000 brojeva, diktafonom, speakerphoneom, e-mail klijentom, web-pretraživačem, kamerom od 1,3 megapiksela... 

Cijelu prednju površinu uređaja krasi ekran rezolucije 128 x 160 piksela koji prikazuje 65 tisuća boja, a njegov primarni zadatak je korisnicima osigurati pregledno sučelje za korištenje glazbenih alata, ali i integriranih komunikacijskih aplikacija.

I u slučaju novog modela F250 primijenjena je ekspertiza koja jamči uspjeh. Srce glazbenih mogućnosti, MP3 player, besprijekorno će reproducirati gotovo sve postojeće glazbene formate, a podršku u radu mu pruža FM radio koji je također integriran, te moćni zvučnici. Za brz i jednostavan transfer datoteka sa i u Samsung F250 brinu se posljednje inačice žične (USB 2.0) i bežične (Bluetooth 2.0), veze dok je za pohranu zadužena interna memorija od 20 MB koju je moguće nadograditi do puna 2 GB.

Pristupačna cijena

Ako se pak korisnik odluči na download glazbenih sadržaja, podrške za rad u GPRS i EDGE mrežama su tu da olakšaju i pospješe ovu zadaću.

Telefon se nalazi širom Hrvatske po MP cijeni od samo 1.199 kuna. (METRO) 

11.06.2008. 22:51:42
http://metro-portal.hr/samsungova-nova-glazbena-zvijezda/8490/