Metro-portal.hr

objavljeno 09.12.2010. 17:30:00
DRESS CODE: WHITE & SENSATIONAL

Saloon se ovog petka pretvara u White Winter Wonderland

Ovog petka dopustite da vas Saloon uvede u Flashback bajku u bijelom, a u subotu se tradicionalno rasplešite na dva floora

Flashback
Flashback (Saloon)

Petak 10.12. // Flashback presents - White Winter Wonderland     

Ovog petka dopustite da vas Saloon uvede u bajku u bijelom...doživite zimu u elegantnom ruhu! Uz sav snijeg koji je padao proteklih dana... dočekajte snijeg u Saloonu.

Nakon zločestog krampusa vrijeme je da odlepršate u zimski san koji snuju anđeli... dočekat će vas Ice Angels, koje će vas slediti svojom ljepotom. Pravi pravcati snijeg, te malo popratnih scenskih i dekorativnih efekata i zaboravit ćete na sivilo radnih dana...osjećat ćete se kao u snu...bijelom snu.

Kako bi događaj poprimio savršenu notu, molimo vas da sudjelujete na način da poštujete dress code: white & sensational. 

Program počinje u 23:00 sata, a cijena ulaznice je 30 kn.
Ulaz dozvoljen djevojkama starijima od 19 i dečkima starijima od 21 godinu.

Subota 11.12. // Saloon subotom na 2 floora 

Na 1. Floor-u Saloona za dobru zabavu do jutra zadužen je DJ Dejan - uživajte u glazbenom presjeku od najnovijih stranih rnb/pop/house hitova do domaće zabavne glazbe.

Na 2. Floor-u Logic by DJ Robi Sliva - najbolji house remix hitovi

Program počinje u 23:00 sata, a cijena ulaznice je 30 kn.
Ulaz dozvoljen djevojkama starijima od 19 i dečkima starijima od 21 godinu.

Garaža sa 400 parkirnih mjesta nalazi se samo nekoliko metara od ulaza u klub, a unutar kluba nalazi se i osiguran prostor za pušenje.

Podsjećamo:

Svi koji se još nisu prijavili u Saloon Membership Club, a željeli bi to učiniti, podsjećamo da to možete učiniti klikom na link: http://membership.saloon.hr/prijava.php

Svaki član Saloon membership programa više se ne mora javljati za popis (kako je dosada bio običaj) te ima osiguran besplatan ulaz u klub NA SVE PROGRAME (petak-subota) izuzev koncerata i sličnih događanja koji ne spadaju u redovna događanja kluba Saloon.
Saloon club zadržava pravo vizualne i dobne selekcije na ulazu, sukladno pravilima kluba.

Dobrodošli u Saloon!

09.12.2010. 17:30:00
http://metro-portal.hr/saloon-se-ovog-petka-pretvara-u-white-winter-wonderland/52431/