Metro-portal.hr

objavljeno 20.02.2013. 18:11:17
PIPL MAST TRAST AS!

Šalabahter Ingrid AM za Europski parlament i novi izborni slogan SDP-a

Koliki mozgovi trebate biti da pošaljete u europarlament kao promatrača osobu koja ne zna guknuti slovo engleskog jezika, pita se AnteŠpaco na Vladinom Fejsu

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Facebook)

Ingrid Antičević Marinović novi je YouTube i Facebook hit Hrvatske. Dok su je do sada mediji pretežno hvalili, proglašavali zgodnom i dobrim komadom koji se zna obući, sad je postala sprdnja Hrvatske i paradigma nesposobnih političara. Ko bi gori ... jel' .. znate i sami.

No, osim same blamaže u Europskom parlamentu, (ne)samozatajna Ingrid dala je i dobru ideju za novi predizborni slogan koji odgovara SDP-ovom habitusu - Pipl mast trast as! Na temelju njenog elokventnog izlaganja netko se dobro zabavio i postavio šalabahter na Facebook.

Ipak, da se vratimo u surovu svakodnevicu. Jedan od studenata koji želi pronaći sezonski posao na moru tijekom ljeta, AnteŠpaco Plećaš, na Facebook stranicama Vlade komentirao je ovako:

 'Nije mi jasna jedna stvar, ja kao student pokušavam naći sezonski posao u turizmu i javljam se na stotine oglasa u kojima je jedan od glavnih uvjeta tečno poznavanje jednoga stranog jezika ( u većini slučajeva je to engleski), najmanje jednoga, u većini slučajeva traže se poznavanje 2 ili 3 strana jezika, a to je samo za konobarenje, recepciju pa čak i za spremača/icu pa meni nije jasna jedna stvar. Koliki mozgovi trebate biti da pošaljete u europarlament kao promatrača osobu koja ne zna guknuti slovo engleskog jezika i ta ista osoba predstavlja sve nas ostale pa zar ne mislite kad vide kakva je ona da neće suditi i nas ostale na osnovu nje! Ma svaka vam čast, ja za čistiti sobe po Hvaru moram znati TEČNO engleski jezik , a vi za rad u EURO PARLAMENTU ne trebate , jer zašto bi trebali ipak ste to VI ! Sami se birate, al' nažalost ne sramotite se sami , sramotite i nas ostale ! Pipol dont trast ju bat ju dont rili ker!'

Evo nam i Ingrid u akciji:

20.02.2013. 18:11:17
http://metro-portal.hr/salabahter-ingrid-za-europski-parlament-i-novi-izborni-slogan-sdp-a/76599/