Metro-portal.hr

objavljeno 29.04.2010. 13:45:13
ULAZ SLOBODAN

Sajam nogometa u Boćarskom domu

Sajam bi, prema očekivanjima, tijekom tri dana trajanja trebao okupiti više od 30.000 posjetitelja

(Organizator)

Od 21. do 23. svibnja 2010. godine, u Boćarskom domu u Zagrebu, održat će se prvi Hrvatski Sajam Nogometa. Sajam će za posjetitelje biti otvoren svakim danom od 9 do 19 sati, a ulaz na manifestaciju se ne naplaćuje.

Prvi Hrvatski Sajam Nogometa prvenstveno je namijenjen obiteljima i mladima, ali i svim prosvjetnim djelatnicima, medicinskom osoblju, djelatnicima sportskih klubova te rekreativnim i profesionalnim sportašima.

Budući da je sajam edukativno zabavnog karaktera, već prvog dana održat će se međunarodna konferencija 'Sport i nasilje u Europi', koja će još jednom aktualizirati problem nasilja na sportskim stadionima.

Prvog dana sajma, za posjetitelje će se u 13 sati otvoriti izložba 'Povijest nogometa u Hrvatskoj', čiji će se postav moći razgledati tijekom cjelokupnog trajanja manifestacije.

Svi posjetitelji željni zabave, svoje će 'nogometno' umijeće moći pokazati u gaming areni, na nogometnom turniru na igraćim konzolama te na turniru u stolnom nogometu.

Drugog dana sajma, za sve će posjetitelje biti organizirana otvorena predavanja, na kojima će se raspravljati o kondicijskoj pripremi djece, karijerama sportaša nakon prestanka aktivnog bavljenja sportom, zloupotrebi droge u sportu, sportskoj prehrani i sportskom turizmu. Također, drugog će se dana održati i regionalno prvenstvo u Free style-u, a svim ljubiteljima nogometa, organizator je za kraj drugog dana sajma priredio pravu poslasticu - prijenos finala UEFA Lige Prvaka na vanjskom video zidu sajma.

Posljednjeg dana sajma, 23. svibnja 2010., održat će se revija opreme izlagača sajma i dresova 1 HNL.

Više na stranicama Sajma

29.04.2010. 13:45:13
http://metro-portal.hr/sajam-nogometa-u-bocarskom-domu/38947/