Metro-portal.hr

objavljeno 29.04.2008. 03:49:08

S nekoliko klikova do odmora iz snova

Na portalu www.adriatica.net korisnici mogu rezervirati smještaj ili avionsku kartu za bilo koju svjetsku destinaciju
Na portalu www.adriatica.net korisnici mogu rezervirati smještaj ili avionsku kartu za bilo koju svjetsku destinaciju

Internetski portal www.adriatica.net, koji je i dosad bio najveći turistički portal u regiji, postao je novim online touroperatorom, te značajno proširio ponudu putovanja i svih dodatnih usluga, na tragu dynamic packakinga. 

Uz dosadašnje ponude uvedena je mogućnost rezervacije aviokarata iz bilo koje destinacije na bilo koju drugu destinaciju u svijetu. Tako je, primjerice, korisnicima iz europske destinacije koji se nalaze na putovanju na nekom od drugih kontinenata, ili obrnuto, moguće vrlo brzo i jednostavno, u svega tri klika, rezervirati aviokartu za neku svjetsku destinaciju.

24 sata dnevnoInternetski portal www.adriatica.net nudi mogućnost korištenja 11 jezika. Na raspolaganju vam je i Korisnički servis i to 24 sata dnevno.
Na portalu se nalazi i online korporacijski tool s mogućnošću rezerviranja korporativnih putovanja.

Ta opcija je moguća zahvaljujući korištenju visoko sofisticirane, napredne platforme koju koriste najveći  svjetski touroperatori. Tako su korisnicima stavljeni na raspolaganje redovni letovi, te po prvi put omogućena rezervacija letova preko 147 low cost kompanija i većine objavljenih charter letova.

Na portalu će korisnici pronaći sve potrebno za sve vrste putovanja - od ponude destinacija diljem svijeta, krstarenja na velikim cruiserima, odmora na egzotičnim destinacijama diljem Mediterana, rezervacije luksuznih vila ili svjetionika do rezervacije apartmana.

U planu je i uvođenje sustava za rezerviranje hotela, putem kojeg će biti moguće rezervirati hotele na svim svjetskim destinacijama. Kvalitetu ovog portala prepoznala je i vodeća internetska tražilica Google koja je u povodu lansiranja stranice www.adriatica.net kreirala posebnu kampanju na globalnoj razini. 

29.04.2008. 03:49:08
http://metro-portal.hr/s-nekoliko-klikova-do-odmora-iz-snova/6523/