Metro-portal.hr

objavljeno 31.07.2015. 12:51:00
NAVALITE

S Ferragosto Jamom jeftinije na Lake Fest!

Oba festivala specifični su po prekrasnim kampovima uz jezero, dok je dnevni program obogaćen sportskim aktivnostima poput odbojke na pijesku na oba festivala i triatlona na Lake Festu

Suradnja regionalnih festivala
Suradnja regionalnih festivala (Menart)

Uspostavljena je nova regionalna suradnja između dva rastuća festivala - Ferragosto Jama i Lake Festa. Vaše festivalsko ljeto može trajati dulje i jeftinije ako se odlučite nakon Ferragosto Jama (5.-9. kolovoza, Orahovica) „baciti" put pod noge do Crne Gore gdje se u Nikšiću održava peti Lake Fest od 11.-16. kolovoza. Svi koji dođu s ulaznicom od Ferragosto Jama, dobivaju 20% popusta na festivalsku ulaznicu za Lake Fest.

Oba festivala specifični su po prekrasnim kampovima uz jezero, dok je dnevni program obogaćen sportskim aktivnostima poput odbojke na pijesku na oba festivala i triatlona na Lake Festu. Umjetnički program na Ferragosto Jamu obilježit će DJ radionica DJ Venoma dok u sklopu umjetničkog programa organizacija festivala 'Lake festa' raspisuje natječaj na međunarodnom nivou pod nazivom ''Iz različitog ugla''.

Osnovna ideja projekta je izrada kratkometražnih autorskih filmova o petom Lake festu, tzv. ''After Movie Project''. Za detaljnije informacije o natječaju možete se informirati mailom na lakefest.media@gmail.com

Lake fest će ove godine trajati čak šest dana od 11. do 16. kolovoza. Prva tri dana pozornica će biti na platou Doma revolucije u samom centru grada Nikšića. Ulaz će biti besplatan za sve one koji žele upoznati festival i zagrijati se za veliku završnicu. Nakon toga se festival seli na već svima poznatu glavnu pozornicu na jezeru Krupac!

Posjetiteljima koji se prijave na natječaj "Iz različitog ugla" ( tu fali link na infose ) neće nedostajati materijala za snimanje, budući da ovogodišnji Lake fest dovodi čak 42 benda među kojima su: Guano Apes, Koza Mostra,Elemental, Rundek Cargo Trio, Josipa A Lisac, Sassja, Pankrti, Riblja Čorba, Samostalni Referenti, Babe, Goblini, Iskaz, Who See i mnogi drugi...

Lake Fest - prvi festival sa službenom pivskom etiketom

Pored generalnog pokrovitelja EPCG i službenog piva festivala, Nikšićkog piva, ovogodišnji festival ima i vozilo festivala. U suradnji s tvrtkom Renault, službeno vozilo festivala je Renault 4. Promo karavan je posjetio Trebinje, Mostar, Banja Luku, Doboj i Sarajevo gdje je na vrlo zapažen način predstavljen cjelokupan sadržaj festivala. Finalni događaj je zakazan 31. srpnja u Sarajevu u klubu Kaktus gdje će nastupiti mnogobrojni izvođači među kojima je i Mikri Maus, član Prti Bee Geea koji će ove godine nastupiti na festivalu.

U suradnji s Beer gardenom, promocija Lake festa u Srbiji održat će u sklopu sadržaja koji on nudi i to 29. srpnja nastupiti će Hornsman Coyote and Soulcraft gdje će publici biti predstavljen prošlogodišnji after movie i podijeljen promotivni sadržaj.

Službeno pivo Lake Festa, Nikšićko Pivo će ove godine iznenaditi potrošače sa specijalno dizajniranom festivalskom etiketom. Nikšićko Pivo u staklenoj boci od 0,33 l prenosi duh festivala kroz novu  etiketu na kojoj se nalaze neka od najzvučnijih imena izvođača koji će nastupiti na Krupcu u kolovozu.

Cijene ulaznica je ista kao i prošle godine, a iznosi 10 eura za jednu večer ili paket ulaznica za sve tri večeri koji možete kupiti za samo 25 eura. Ulaznice za Lake fest možete kupiti putem sustava Entrio.

Sve informacije pratite na http://bpm.menart.hr/

Ili na službenoj stranici Festivala.

31.07.2015. 12:51:00
http://metro-portal.hr/s-ferragosto-jam-om-jeftinije-na-lake-fest/93075/