Metro-portal.hr

objavljeno 04.11.2014. 12:07:39
NAJAVE

S.A.R.S. i Brkovi na Dan zaljubljenih na Gripama

Pakleni dvojac, S.A.R.S. i Brkovi, stižu u dvoranu Gripe 14. veljače na prvi veliki splitski koncert 2015. godine

Sprema se spektakl u Splitu
Sprema se spektakl u Splitu (Arhiva)

Početkom ožujka Brkovi i S.A.R.S. su, sa Dubioza Kolektivom, do temelja protresli Spaladium Arenu na koncertu koji se prepričavao tjednima. Od tada su oba benda narasla do razine da mogu sami nastupati u dvoranama.

S.A.R.S. je to i potvrdio rasprodavši bez ikakvog problema Veliku dvoranu Doma sportova, kao svojevrsnu krunu godine u kojoj će preći 100 koncerta od kojih čak trećinu u Hrvatskoj.

Brkovi će za malo manje od četiri tjedna izaći na pozornicu desetog Pozitivnog koncerta kao ko-headlineri drugog dana, ali sa snagom izvođača koji će u bliskoj budućnosti zasigurno sam napasti dvoranske prostore.

I S.A.R.S. i Brkovi u Dalmaciji uživaju ogromnu popularnost i nedavno su trebali nastupati u Splitu, ali su nesretnim spletom okolnosti događaji otkazani. Iz respekta prema fanovima odlučili su se za ovaj zajednički koncert koji će se prigodno održati na Dan zaljubljenih. S obzirom da Spaladium Arena više nije u funkciji logičan odabir je pao na sljedeću najveću splitsku dvoranu - kultne Gripe.

Važno je istaknuti da će oba benda u Splitu odsvirati pune koncerte, što će u konačnici rezultirati programom u trajanju više od 4 sata.

Ulaznice

Ulaznice su u prodaji od četvrtka, 6. studenoga.

Do kraja godine cijena im iznosi 50 kn. Od 1. siječnja do 13. veljače za ulaznicu će trebati izdvojiti 60 kn, a na dan koncerta 80 kn.

Službena prodajna mjesta:

  • Dallas Music Shop, Narodni trg 14

  • Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr

 

S.A.R.S. I Brkove u Split dovodi LAA.

04.11.2014. 12:07:39
http://metro-portal.hr/s-a-r-s-i-brkovi-na-dan-zaljubljenih-na-gripama/88201/