Metro-portal.hr

objavljeno 21.06.2011. 08:14:15
VOŽNJA U SMRT

Ryan Dunn, zvijezda iz popularnog "Jackassa", poginuo u prometnoj nesreći

Policija je priopćila da preliminarna istraga pokazuje da je "brzina možda bila presudan faktor u nesreći"

Ryan Dunn
Ryan Dunn (YouTube)

Američki kaskader i avanturist Ryan Dunn, zvijezda MTV-jeve serije "Jackass", poginuo je u prometnoj nesreći pokraj Philadelphije u ponedjeljak, priopćila je mjesna policija, a prenosi Hina. Dunn (34) vozeći se u svom Porscheu 911 GT3 izletio je s autoceste pokraj Philadelphije, nakon čega je automobil planuo. S Dunnom je poginuo i jedan još neidentificirani putnik. Oba poginula zadobila su teške opekotine, a Dunn je identificiran po svojim prepoznatljivim tetovažama.

Dunn, dio ekipe "Jackassa", vrlo popularne emisije MTV-ja poznate po riskantnim vratolomijama i drskim smicalicama, živio je u obližnjem gradu West Chesteru u Pennsylvaniji.

Policija je priopćila da preliminarna istraga pokazuje da je "brzina možda bila presudan faktor u nesreći". Nedugo prije nje Dunn je na svom računu na Twitteru ostavio fotografiju na kojoj se vidi kako pije s nekolicinom prijatelja.

Serija "Jackass" prikazivala se od 2000. do 2002. godine, a nakon toga je pretvorena u filmsku franšizu. Dosad su snimljena tri filma koja su diljem svijeta zaradila ukupno 300 milijuna dolara. Dunnova vjerojatno najpoznatija psina ona je iz 2002. godine kada si je ugurao automobil igračku u rektum i zatim otišao u bolnicu, zaprepastivši liječnika koji nije mogao vjerovati što vidi na rendgenskoj snimci. MTV je priopćio da je shrvan njegovim gubitkom.

21.06.2011. 08:14:15
http://metro-portal.hr/ryan-dunn-zvijezda-iz-popularnog-jackassa-poginuo-u-prometnoj-nesreci/60395/