Metro-portal.hr

objavljeno 25.09.2019. 11:29:00
NAJAVE

Ružni je prva premijera sezone Teatra &TD

Predstava Ružni nastala je kao zajednički rad autorskog tima, koji je kao odgovor na tekst što kritički progovara o suvremenoj kapitalističkoj kulturi i nezaustavljivoj potrebi za napretkom

Ružni su intrigantan tekst...
Ružni su intrigantan tekst... (Kultura promjene)

Prva ovosezonska premijera Teatra &TD, predstava Ružni u režiji Tamare Damjanović održat će se u srijedu, 2. listopada u 20:00 u Velikoj dvorani &TD-a. Ulaz isključivo s pozivnicom.

Reprizne izvedbe: 3., 4. i 5. listopada 2019., 20:00, Velika &TD

Predstava Ružni nastala je kao zajednički rad autorskog tima, koji je kao odgovor na tekst što kritički progovara o suvremenoj kapitalističkoj kulturi i nezaustavljivoj potrebi za napretkom pronašao specifičan jezik kako bi ga kazališno oblikovao.

Komad, pa tako i predstava, koju ravnopravno nose četvero mladih glumaca (Josip Ledina, Lucija Barišić, Ivan Čuić, Goran Zelić) otvara pitanje pozicije čovjeka unutar korporativne ljestvice te njegove spremnosti da se kroz uspinjanje na njoj odrekne vlastitog identiteta kako bi postigao materijalnu dobrobit. K

oliko je čovjek u današnjem društvu, koje postavlja visoke kriterije oko načina oblikovanja i prezentiranja vlastitog sebe, sposoban zadržati osobni pečat ili je iluzorno misliti da je to uopće moguće?

25.09.2019. 11:29:00
http://metro-portal.hr/ruzni-je-prva-premijera-sezone-teatra-and-td/120887/