Metro-portal.hr

objavljeno 06.05.2010. 13:22:31
MEDVEDEV TRAŽI ISTRAGU

Ruski dužnosnik: Oteli su me vanzemaljci!

Nakon bivšeg kanadskog ministra obrane, još je jedan političar priznao kako je imao kontakata s civilizacijom iz svemira

Kirsan Ilyumzhinov, političar koji tvrdi da su ga oteli vanzemaljci
Kirsan Ilyumzhinov, političar koji tvrdi da su ga oteli vanzemaljci (The Sun)
Ruski predsjednik Medvedev odlučio je istražiti tvrdnje priznatog političara koji je izjavio, da su ga ni više ni manje, oteli vanzemaljci.

Kirsan Ilyumzhinov, vođa južne ruske regije Kalymkije, izjavio je u vrlo gledanoj televizijskoj emisiji kako je otet na svemirski brod gdje je susreo neobična bića u žutim odjelima. Medvedev pak strahuje kako bi Ilyumzhinov mogao odati državne tajne te zahtjeva istragu slučaja.

Kako tvrdi političar,  u društvu vanzemaljaca proveo je nekoliko sati, a posjetili su ga u njegovom stanu u Moskvi, 18. rujna 1997. Navodi da je utonuo u san, kad li je čuo kako ga netko doziva s balkona. Izašao je vidjeti i ugledao letjelicu u koju je zatim i ušao. Dodaje kako s vanzemaljcima nije mogao komunicirati govorom. ˝Često me pitaju na kojem sam jeziku s njima razgovarao, ali nije tako bilo. Vjerojatno se sve odvijalo mislima, kao razmjena ideja.˝

Ilyumzhinov navodi kako su vanzemaljci došli na Zemlju da prikupe uzorke tla i drugih materijala, a tvrdi da ima i svjedoke. Inače je predsjednik Kalmykije već 17 godina. Bivši biznismen i milijunaš također ima reputaciju ekscentričnog karaktera.

Kao predsjednik Svjetske šahovske federacije, potrošio je milijune dolara kako bi siromašnu regiju pretvorio u meku za igrače šaha, gradeći infrastrukturu za održavanje međunarodnih turnira.

06.05.2010. 13:22:31
http://metro-portal.hr/ruski-duznosnik-oteli-su-me-vanzemaljci/39414/