Metro-portal.hr

objavljeno 12.12.2013. 16:32:43
BAĆUŠKE

Ruska autopsija izvanzemaljca - prevara ili istina

I Rusi imaju svoju verziju Roswella koja se, doduše, dogodila 20-ak godina kasnije, što je ne čini ništa manje intrigantnom

Autopsija malešnog izvanzemaljca?
Autopsija malešnog izvanzemaljca? (Screenshot YouTube)

Rusija zna o NLO-ima barem jednako kao i SAD, zaključak je svih teorija zavjere, pogotovo nakon članka na HuffPostu koji se s pravom pita zašto američki mediji potpuno ignoriraju braću s Istoka i koncentriraju se na Area 51 i ostale čudnovate pojave nad SAD, ali i ostatku svijeta osim Rusije.

Kako je par dana prije Voice of Russia objavio da se Rusi redovno susreću s izvanzemaljcima još od 1942. godne, priča o autopsiji izvanzemaljca iz 1969. se ponovo zakotrljala medijima. 

Priča je slična Roswellu u gotovo svim detaljima, a nema razloga da bude puno nevjerojatnija od američke jer, u krajnjem slučaju, Rusija je bitno veća od SAD pa ne bi bilo čudo da tamo padne jedan od silnih letećih tanjura koji kruže oko Zemlje. Iako, Rusi tvrde da su ovaj NLO oni sami srušili.

Je li ova snimka autentična, saznat ćemo vjerojatno u isto vrijeme kad će biti moguće napraviti turu po Area 51 s prevoditeljem za svemirske jezike, no, vrijedi pogledati uz upozorenje osjetljivima da bi možda bilo bolje preskočiti ovaj video:

12.12.2013. 16:32:43
http://metro-portal.hr/ruska-autopsija-izvanzemaljca-prevara-ili-istina/82132/