Metro-portal.hr

objavljeno 03.06.2018. 15:03:00
SAZNAJEMO

Ručak gotov za 10 minuta!

Pripremljeni od 100% rajčice, Zvijezdini gotovi umaci dostupni su u tri različita okusa – Bolognese, Basil i Salsa ljuti umak

Umaci za brz i ukusan ručak
Umaci za brz i ukusan ručak (Zvijezda)

Prateći potrebe potrošača kojima je svaki trenutak dragocjen, a ipak traže ukusno, zdravo i jednostavno jelo, Zvijezda predstavlja nove proizvode - umake na bazi rajčice, za sve one koji još uvijek nisu sigurni da je ručak moguće pripremiti u manje od 10 minuta te Zvijezda pasiranu rajčicu -  za one koji svoje umake vole pripremati sami.

Načinjeni od 100% rajčice, Zvijezdini gotovi umaci dostupni su u tri različita okusa - Bolognese, Basil i Salsa ljuti umak. Svojim bogatim okusom odlično će pristajati svim vrstama tjestenina, njoka ili kao prilog jelu. Slaže se i s kuhanim mesom i odličan je prilog pečenim jajima.

Koriste se jednostavno - umak zagrijete u mikrovalnoj pećnici 1 do 2 minute ili na laganoj vatri 2 do 3 minute i obrok je spreman.

Bolognese umak na bazi rajčice u sebi sadrži ukusno meso i odabrano povrće sjeckanog na sitne komadiće. Prelijte ga preko kuhane tjestenine i uživajte u ručku koji je gotov za manje od 10 minuta!

Basil umak napravljen je od sočnih komadića rajčice, a obogaćuje ga kombinacija začina u kojoj dominira okus bosiljka.

Salsa ljuti umak namijenjen je pikantnim nepcima jer u sebi sadrži papriku i čili papriku što mu daje poseban ljuti okus, a za aromu koja ne ostavlja ravnodušnim, zaslužni su češnjak, maslinovo ulje, peršin i čili paprika.

Zvijezda Pasirana rajčica

Kad poželite pripremiti juhu od rajčice ili sami pripraviti umak za pizzu ili kuhano meso, fina kremasta tekstura pasirane rajčice bit će odlična podloga. Ukusnog i blagog okusa rajčice pravi je izbor za pripremu umaka za tjestenine, njoke i rižu, a uz dodatak mediteranskih začina poput bosiljka, ružmarina, češnjaka ili origana stvorit će jela neodoljivih mirisa i okusa. Zvijezda pasirana rajčica dobiva se od svježih, zrelih rajčica, protisnutih kroz fino sito kako bi se dobila glatka, prepoznatljiva konzistencija, a dolazi u praktičnom pakiranju od 500 grama.

Zvijezdine umake i pasiranu rajčicu potražite u obližnjoj trgovini i uživajte u brzom i ukusnom obroku, a višak vremena „potrošite" na stvari koje volite više od kuhanja.

03.06.2018. 15:03:00
http://metro-portal.hr/rucak-gotov-za-10-minuta/112477/