Metro-portal.hr

objavljeno 02.10.2011. 17:14:36
JEDVA ČEKAMO!

Rowan Atkinson rado bi snimio petu seriju Crne Guje

Edmund Blackadder ponovno bi mogao dobiti svoju seriju u kojoj je degradirao od srednjevjekovnog kraljevića do kapetana iz 1. svjetskog rata

Fotografija vijesti

Rowan Atkinson, megapopularni britanski komičar alias Crna Guja, Johnny English i Mr. Bean izjavio je Adrianu Chilesu, voditelju emisije Daybreak na britanskoj TV postaji ITV da postoji mogućnost da se snimi i peta serija o Edmundu Blackadderu i to više od 20 godina nakon četvrtog serijala  Blackadder Goes Forth čija je radnja smještena u prvi svjetski rat. 

Serija je proslavila mnoge danas mega popularne glumce, samog Atkinsona, Hugha Lauriea (dr. Housea) koji je briljantno igrao priglupog Georgea u 3 od 4 nastavka serije, Stephena Frya (lord, pa kasnije general Melchett), Tim McInnery (Percy, Captain Darling) i nezaboravnog Tonyja Robinsona koji je kao natrušćik prihvatio i proslavio se ulogom Baldricka. 

U četiri sezone koje su svaka bile sve bolje i bolje, Atkinson je u ulozi Crne Guje stigao od srednjevjekovnog kraljevića do kapetana u 1. svjetskom ratu, no kemija između glumaca bila je takva da su svi gledatelji bili vrlo tužni kad je serija završila.

Iako su se u međuvremenu afirmirali u različitim ulogama, Atkinson kao Mr. Bean i Johnny English, Hugh Laurie kao famozni Dr. House, a McInnery i Tony Robinson kao karakterni glumci i vodtelji, sigurno bi dobar scenarij privukao fantastičnu petorku u nove avanture. 

U koje bi vrijeme sada smjestio svoje junake, nadamo se da će uskoro otkriti. 

02.10.2011. 17:14:36
http://metro-portal.hr/rowan-atkinson-rado-bi-snimio-petu-seriju-crne-guje/63893/