Metro-portal.hr

objavljeno 15.09.2011. 20:33:00
LJUTITI CRISTIANO

Ronaldu zbog komentara na suđenje prijete dvije utakmice kazne

"Sudac je bio sramotan. Ne razumijem suce, zašto se ne štite najbolji igrači," ljutila se portugalska zvijezda, za što bi mogao zaraditi suspenziju

Fotografija vijesti

Zbog komentara koje je za vrijeme utakmice dao na suđenje norveškog suca Sveina Oddvara Moena, jednom od ponajboljih igrača svijeta Cristianu Ronaldu prijeti kazna, piše Hina.

Ronaldo se nakon zagrebačke utakmice obrušio na Moena jer je dozvolio 'grubu igru hrvatskog prvaka', posebice što nije pokazao crveni karton Jerku Leki. "Sudac je bio sramotan. Ne razumijem suce, zašto se ne štite najbolji igrači," ljutila se portugalska zvijezda.

Prema pisanju španjolskog tiska Ronaldu prijete dvije utakmice suspenzije. Španjolci navode kako je prije nekoliko sezona napadač Chelsea Didier Drogba kažnjen sa pet utakmica neigranja nakon što je suđenje Norvežanina Toma Henninga Ovreboa nazvao 'jeb... sramotom'.

Zbog prigovora na suđenje kažnjen je Ronaldov trener Jose Mourinho. Portugalski stručnjak je kažnjen zabranom vođenja momčadi na tri europske utakmice jer je prošle sezone kritizirao suce i Uefu nakon prve utakmice polufinala Lige prvaka protiv Barcelone.

15.09.2011. 20:33:00
http://metro-portal.hr/ronaldu-zbog-komentara-na-sudjenje-prijete-dvije-utakmice-kazne/63276/