Metro-portal.hr

objavljeno 18.08.2011. 22:34:00
ODLIČNE VIJESTI ZA BRAZILCA

Ronaldinho ponovo pozvan u reprezentaciju

Ronadinho nije nastupio na posljednjem svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi, niti na ovogodišnjem prvenstvu Južne Amerike u Argentini

Brazilski izbornik Menezes uvrstio je nekoć najboljeg igrača svijeta, Ronaldinha, na popis kandidata za utakmicu protiv Gane, što će biti prva utakmica napadača Flamenga za nacionalnu vrstu u devet mjeseci, piše Hina.

Ronadinho nije nastupio na posljednjem svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi, niti na ovogodišnjem prvenstvu Južne Amerike u Argentini. Posljednju utakmicu u dresu "Selecaoa" odigrao je u studenom prošle godine.

"Ronaldinho je jedan od najboljih igrača brazilskog prvenstva ove sezone. Konstantno je dobar, a fizički je u sve boljem stanju. Svi znamo njegove kvalitete i vrijednosti. Uvjeren sam kako može biti uzor mlađim igračima pokazujući osobine vođe koje se od takvog igrača i očekuju," kazao je brazilski izbornik.

Pored Ronaldinha novi poziv u nacionalnu vrstu dobili su branič Real Madrida Marcelo, te napadač Porta Hulk, dok su ispali Kaka i Maicon.

18.08.2011. 22:34:00
http://metro-portal.hr/ronaldinho-ponovo-pozvan-u-reprezentaciju/62373/