Metro-portal.hr

objavljeno 26.05.2010. 14:19:22
LIKE A ROLLING STONE

Ronnie Wood napušta Rolling Stonese?

Gitarist je član benda zadnjih 35 godina, a ne zna se točan razlog navodnog odlaska

ronn wood
ronn wood (Getty Images)

Gdje ima dima očito ima i vatre. U zadnje vrijeme samo se nagađalo, a izgleda da se sada i ostvarila najava da Ronnie Wood, gitarist Rolling Stonesa napušta bend nakon 35 godina.

Na službenoj stranici Stonesa i dalje je naveden kao član, ali mnogi strani mediji objavili su informaciju da je došlo do razlaza.

Ne zna se točan razlog, iako je u zadnje vrijeme bilo mnogo nesuglasica. Jedna od zadnjih afera bila je u ljeto 2008., kada je Ron zbog 20-godišnje Ruskinje ostavio suprugu Jo. Veza s Ruskinjom pukla je prošle zime kada je Wood uhićen zbog nasilnog ponašanja, a jedan od razloga bio je i taj što je gitarsit svakodnevno bio drogiran i pod utjecajem alkohola te je mnogo pušio.

Ronnie Wood dio je Kotrljajućeg kamenja od ožujka 1975.godine, od snimanja albuma "Black and Blue" i sudjelovanja na američkoj turneji. Tada je još bio član The Facesa, a nakon što su se oni raspali, u veljači 1976. postao je i službeni član Stonesa.

Inače, objavljena je i vijest da je Wood "čist" već 60 dana zahvaljujući svakodnevnom liječenju u udruzi anonimnih alkoholičara i odvikavanju od narkotika.

26.05.2010. 14:19:22
http://metro-portal.hr/ron-wood-napusta-rolling-stonese/40972/