Metro-portal.hr

objavljeno 15.01.2014. 10:20:00
KULTURA PROMJENE

Rođendan umjetnosti u Teatru&TD

Prijenos iz Zagreba (Teatar&TD) otvara slavljeničku večer i to prijenosom muzičko-scenskog djela PLANET 8, skladateljice Mirele Ivičević iz Muzičkog salona Studentskog centra u Zagrebu

Planet 8 u programu EBU-a
Planet 8 u programu EBU-a (Kultura promjene)

Hrvatski radio, će se 17. siječnja 2014. godine, po deveti put uključiti u međunarodni projekt skupine za ars acusticu Europske radijske unije kojim se slavi Rođendan umjetnosti. 

I ove godine Europska radijska unija na svoja će dva satelitska kanala ponuditi izravne prijenose iz dvadesetak gradova Europe u koje su uključene nacionalne i nezavisne radijske postaje.

Hrvatski radio na Trećem programu uključit će se u projekt EBU-a u punom trajanju (od 20 sati do ponoći) kombinirajući prijenose iz Helsinkija, Berlina, Bratislave, Tallina, Bukurešta, Praga, Ljubljane, Bruxellesa, Madrida, Hainburga, Ženeve, Beograda, Stockholma, Pariza, Moskve, Freiburga, Dublina, Lisabona, Antwerpena, Berlina, Beča i naravno Zagreba.

Urednica i voditeljica prijenosa je Iva Lovrec Štefanović.

Prijenos iz Zagreba (Teatar&TD) otvara slavljeničku večer i to prijenosom muzičko-scenskog djela PLANET 8, skladateljice Mirele Ivičević iz Muzičkog salona Studentskog centra u Zagrebu.  Početak je u 19.45 sati, a ulaz je besplatan.

Urednica tog projekta je Adriana Kramarić.

Planet 8, također možete pogledati i 18. siječnja u sklopu Siječanjske akcije u Teatru&TD. Cijena ulaznice je 15 kuna, a početak je u 20 sati.

15.01.2014. 10:20:00
http://metro-portal.hr/rodjendan-umjetnosti-u-teatru-and-td/82713/