Metro-portal.hr

objavljeno 02.06.2011. 09:07:28
PODIZAČ

Robbie Williams ubrizgava si seksualne hormone da poveća libido

Nakon što su mu liječnici rekli da ima libido stogodišnjaka, Williams dva puta tjedno uzima nadomjestak testosterona u obliku injekcija

Fotografija vijesti

Slavni pjevač Robbie Williams posjetio je prije dvije godine liječnika kako bi zatražio tretman hormonom rasta koji sredovječni muškarci koriste (naravno, oni vrlo bogati) kako bi usporili starenje. Liječnik ga je odgovorio od nauma nakon što su krvne pretrage pokazale da Williams ima toliko nisku razinu testosterona da mu libido odgovara onom od stogodišnjaka.

"Do posjete liječniku imamo sam probleme koje nisam mogao objasniti, ali nedostatak testosterona razjasnio je sve - sada se osjećam odlično, dobio sam novi vjetar u leđa".

Inače, terapija hormonom rasta vrlo je opasna i može imati izazvati rak, ali s obzirom na to da hollywoodski šezdesetogodišnjaci koji ga uzimaju izgledaju kao da im je 40, Williams je ipak odlučio riskirati sve dok ga liječnik nije odgovorio od nauma.

Inače, u Williamsovom se životu dosta toga promijenilo u posljednje vrijeme, oženio je američku glumicu Aydu Field, a odlučio je i priključiti se ponovno skupini koja ga je proslavila, Take That.

02.06.2011. 09:07:28
http://metro-portal.hr/robbie-williams-ubrizgava-si-seksualne-hormone-da-poveca-libido/59607/