Metro-portal.hr

objavljeno 12.06.2013. 11:50:13
SPEKTAKL

Robbie Williams u petak kreće na turneju

U sklopu velike europske turneje i predstavljanja najnovijeg albuma Take the Crown, britanska mega-pop zvijezda ovog će ljeta po prvi put stati pred hrvatsku publiku

Robbie Williams stiže i kod nas
Robbie Williams stiže i kod nas (AdriaEntertainment)

Robbie Williams i njegov tim odbrojavaju dane do početka turneje! Od prethodnog tjedna Robbie je svakodnevno na probama za nadolazeće i dugoočekivane koncerte.

S javnosti i svim svojim fanovima podijelio je fotografije i kratke video isječke snimljene za vrijeme jedne od proba. Na taj način omogućio je da se na kratko „zaviri" u pripreme za turneju. Već na prvi pogled jasno je što publika može očekivati na koncertima. Velika produkcija i Robbijeva energičnost obećavaju zaista spektakularan show!

Stadionska Take the Crown 2013. turneja počinje u petak (14.6.2013.) na Dublinu na Aviva stadionu. Turneja obuhvaća 26 mjesta održavanja, među kojima se ponosno našao i zagrebački stadion Maksimir!

Robbie Williams dolazi u Zagreb 13. kolovoza! Do koncerta u Zagrebu ima još dva mjeseca. Najava koncerta odjeknula je medijima te rezultirala općim oduševljenjem fanova. Od samog početka prodaje ulaznica, interes za koncert je velik. U prodaji je još oko 12 000 ulaznica. Ulaznice za kategoriju Sjever gore su rasprodane. Obzirom da je zagrebački koncert jedini u regiji, ulaznice su tražene i u susjednim zemljama, a s približavanjem ljetnih datuma povećava se i interes turista iz udaljenijih zemalja poput Rusije i Velike Britanije.

Ulaznice za koncert R. Williamsa dostupne su na svim prodajnim mjestima sistenma Eventim, online na www.eventim.hr te u ovlaštenim VIP centrima u svim većih gradovima! VIP je ponosni sponzor koncerta.

Cijene ulaznica su sljedeće:

LOŽA - 1199 kn

FAN PIT - 759 kn

SJEDENJE 1 - 559 kn

SJEDENJE 2 - 459 kn

STAJANJE -  399 kn

SJEDENJE 3 - 359 kn

SJEDENJE 4 - 259 kn - RASPRODANO!

Posebni VIP PAKETI više nisu u prodaji.

Robbie Williams napokon dolazi u Hrvatsku! U sklopu velike europske turneje i predstavljanja najnovijeg albuma Take the Crown, britanska mega-pop zvijezda ovog će ljeta, uz Vip podršku, po prvi put stati pred hrvatsku publiku te domaće obožavatelje počastiti svojim novim i starim hitovima. Dugoočekivani koncert održat će se 13, kolovoza na stadionu Maksimir u Zagrebu!

Robbie Williams ne treba posebno predstavljanje... On je pjevač, tekstopisac i zabavljač koji je postao najveća zvijezda našeg doba te rasprodaje koncerte diljem svijeta. Ovo je prva velika turneja nakon 'Close Encounters' turneje iz 2006. godine. Robbie Williams je oduvijek impresionirao i ostavljao fanove bez daha: od hitova koje su postali himne - Angels, Let Me Entertain You, Rock DJ, Millennium - do potpuno novih pjesama (poput Candy) sa senzacionalnog novog albuma 'Take The Crown'. Ova turneja neće biti iznimka: Robbie će ponovo oduševiti. Najveća pop zvijezda današnjice ROBBIE WILLIAMS u sklopu turneje "Take The Crown" nastupit će 13.08.2013. godine na stadionu Maksimir.

"Jako sam uzbuđen jer ove godine ponovo nastupam uživo. Prošli koncerti su me podsjetili kako je poseban osjećaj izvoditi svoje vlastite pjesme ispred goleme publike, uz sva uzbuđenja i adrenalin koji ide uz to. Idemo, Zagreb!" (Robbie Williams)

12.06.2013. 11:50:13
http://metro-portal.hr/robbie-williams-u-petak-krece-na-turneju/78688/