Metro-portal.hr

objavljeno 21.07.2011. 18:13:00
TRANSFER U CHELSEA

Ne nazire se kraj trakavici oko transfera Luke Modrića

Trener Tottenhama, Harry Redknapp, tvrdi kako mu je žao situacije u kojoj se Luka našao, ali i da ga moli za strpljenje

Fotografija vijesti

Nema kraja trakavici oko prelaska Luke Modrića u redove Chealseaja. Roman Abramovič spreman je platiti 40 milijuna eura za našeg reprezentativca, ali u Tottenhamu i dalje tvrde kako Luka nije na prodaju, piše Hina.

"Svi žele Modrića. Pitajte samo Alexa Fergusona što misli o njemu ili Roberta Mancijina. On bi bez problema mogao igrati i u Barceloni," kazao je Spursa Harry Redknapp, te dodao: Iskreno, žao mi je Luke. On je sjajan dečko, no molim ga za strpljenje."

Redknapp je svjestan kako 'Bluesi' nude Modriću tri puta veću plaću, ali i priliku igranja u Ligi prvaka. No, menadžer Spursa smatra kako hrvatski veznjak svoje ambicije može ostvariti i na White Hart Laneu.

"Luka se želi boriti za naslov prvaka, želi igrati za trofeje. Sve ćemo učiniti kako bi osnažili momčad i tako svima pokazali da su naše ambicije velike. Luka samo želi znati da ćemo biti u borbi za trofeje," zaključio je Redknapp.

Prema pisanju engleskih medija na Redknappovoj listi želja su napadač Manchester Cityja Emmanuel Adebayor, te napadač Villarreala Giuseppe Rossi.

21.07.2011. 18:13:00
http://metro-portal.hr/rjesenja-trakavice-oko-modrica-nema-na-vidiku/61534/