Metro-portal.hr

objavljeno 17.11.2012. 19:38:00
WOW!

RIM pokreće BlackBerry Messenger 7 s opcijom glasovnih poziva

U BBM 7, svi kontakti i chat grupe će biti izravno povezani s našim BlackBerry ID računom

BlackBerry Messenger Voice
BlackBerry Messenger Voice (RIM)

Nakon najave debija BlackBerry 10 platforme i uređaja koji dolazi u siječnju iduće godine, RIM je predstavio novu verziju BBM 7, koja uključuje novu 'BBM Voice' značajku, tj. uspostavu glasovnih poziva s prijateljima preko WiFi mreže.

Opcija je vrlo jednostavna za korištenje. Potrebno je samo pritisniti tipku za poziv u BBM, tako da možete proširiti chat ako situacija to zahtijeva. U BBM također ćete biti u mogućnosti vidjeti tko je od korisnika dostupan za poziv.

Tijekom razgovora je vidljiv podijeljeni zaslon tako da je moguće koristiti druge aplikacije na BlackBerry uređaju, provjere e-maila, koristiti preglednik, ili jednostavno nastaviti koristiti chat funkciju za slanje slika u BBM.

Prema nekim ispitivanjima, multitasking radi vrlo glatko i stabilno. U BBM 7, svi kontakti i chat grupe će biti izravno povezani s našim BlackBerry ID računom, što je vrlo korisno i smisleno s korisničke strane. Promijenom uređaja i samo prijavom na BlackBerry ID, sve informacije obitelji, prijateljima i grupama bit će vraćene natrag.

Više pročitajte na racunalo.com.

17.11.2012. 19:38:00
http://metro-portal.hr/rim-pokrece-blackberry-messenger-7-s-opcijom-glasovnih-poziva/74932/