Metro-portal.hr

objavljeno 20.12.2008. 21:26:09

Ribe - godišnji horoskop za 2009.

Fotografija vijesti

Ljubav

Bilo da ste u vezi ili slobodni, tijekom siječnja ćete biti emotivno nestabilni i bit će dovoljna samo jedna pogrešna riječ da završite u suzama. Veljača će vam donijeti jedno novo poznanstvo zahvaljujući nekom od prijatelja ili ćete se upustiti u vezu s osobom koja se nalazi u vašem društvu. Tijekom ožujka ćete biti opet emotivno nestabilni i ukoliko se nalazite u vezi ili braku s osobom koja je autoritativnija od vas možete očekivati verbalne sukobe i teške riječi od nje.

Travanj vam je mnogo povoljniji po pitanju emocija, ali i dalje ćete se osjećati prazno i nezadovoljno, ali zato svibanj će vam donijeti mnogo lijepih trenutaka kraj voljene osobe, ako i mnoštvo lijepih poklona i iznenađenja. Tijekom lipnja slobodne Ribe će se zaljubiti, ali emocije do sredine srpnja neće biti uzvraćene, međutim nema razloga za brigu jer upravo osoba koja vas je mučila prethodnih mjesec dana sada početi čeznuti za vama. Tek kad bude uvidjela da se vaše emocije prema njoj gase, krenut će u pohod na vas.

Sretan broj - 6
Sretna boja - plava
Sretan dan - četvrtak
Sretni datumi - 6., 15. i 24.
Sretni mjesec - lipanj

Kolovoz vam omogućuje da učvrstite svoju vezu, a rujan vam donosi prvu ozbiljniju svađu zbog neke starije osobe koja će se umiješati u vašu vezu. Ne dozvolite da vam netko sa strane govori što da radite sa svojim životom. Tijekom listopada strasti će se rasplamsati, ali moguće je da u ovom razdoblju poželite promijeniti partnera na nekoliko dana, pa je tijekom sredine studenoga vjerojatna ozbiljnija svađa upravo iz ovog razloga. Prosinac vam pruža priliku za ulazak u tajnu vezu s osobom iz vašeg poslovnog okruženja.

Posao

Ribe će tijekom cijelog siječnja biti podložne sugestijama ljudi koji ih okružuju, a s obzirom na to da će biti jako emotivno osjetljivi, veći će dio mjeseca provesti u suzama. Ovakva situacija je prolazna pa možete očekivati da ćete se sredinom veljače mnogo bolje osjećati. I u ovom razdoblju možete očekivati povoljne vijesti od prijatelja, ali i uspjeha u razgovoru s osobama koje se bave javnim poslovima. Tijekom ožujka situacija se ponavlja i bit ćete ponovno jako osjetljivi, čak je moguće da će vam na pamet padati mnoge gluposti, pa bi bilo pametnije kada bi pronašli neki hobi koji bi vam odvlačio pažnju od problema.

Travanj vam donosi poboljšanje na polju financija, ali i općeg stanja na polju karijere. Tijekom svibnja možete očekivati uspjeh u pregovorima svih vrsta, jer će vaše retoričke sposobnosti biti na zavidnom nivou. U ovom razdoblju studenti, osobe koje se bave pisanjem ili trgovinom mogu očekivati veliki uspjeh kada je karijera u pitanju. Lipanj će vam također biti povoljan za pregovore, ali su mogući nesporazumi unutar doma s jednim od roditelja. Srpanj mjesec će biti rezerviran za opuštanje i zabavu, ali ćete zato kolovoz provesti u radnoj atmosferi.

Tijekom rujna je moguća manja besparica, i nije preporučljivo da se u ovom razdoblju okušavate u igrama na sreću jer ćete samo izgubiti. Listopad vam donosi jedino sukob s ljudima koji vas okružuju, bit ćete prilično ratoborno raspoloženi bez obzira na tematiku i na to jeste li u pravu. Tijekom studenoga vam se pruža prilika za odlazak na duže putovanje, vjerojatno izvan granica naše zemlje i ukoliko se odlučite otputovati možete biti sigurni da ćete se odlično provesti. U ovom razdoblju karijera će vam stagnirati, ali nećete imati razloga za brigu jer se situacija mijenja na bolje već sredinom prosinca. Druga polovina prosinca bit će rezervirana za poslovne uspjehe, kao i poboljšanje financijske situacije.

Zdravlje

Zdravstveno stanje tijekom 2009. će vam biti dosta nestabilno. Zdravstvene tegobe moguće su u više navrata, a kao glavni problem može se javiti oticanje nogu i pad imuniteta. Bit ćete skloni prehladama i virusnim infekcijama. Također, određeni problemi mogu se odnositi na želudac i probavni trakt.

(izvor: http://www.astrosporto.com, www.astro.com)

 
   
       
       
20.12.2008. 21:26:09
http://metro-portal.hr/ribe-godisnji-horoskop-za-2009/13768/