Metro-portal.hr

objavljeno 23.08.2012. 14:52:00
SPEKTAKL

RHCP vikend u Zagrebu

Cijeli vikend pretvara se u warm up party na kojem se uz izvrsnu zabavu s drugim fanovima, glazbu, fotografiranje, druženje, plesanja i pjevanje mogu osvojiti i RHCP nagrade!

Warm up partyja koliko hoćeš
Warm up partyja koliko hoćeš (AdriaEntertainment)

Odbrojavaju se dani do najvećeg ovogodišnjeg rock spektakla. Red Hot Chili Peppers napokon će zasvirati u Zagrebu! Na Hipodromu, 29.8.2012. nas očekuje odlična atmosfera i koncert koji će obilježiti ovo ljeto! Vikend uoči koncerta, u Zagrebu Vas očekuje niz warm up partija za koncert!

Grad domaćin - Zagreb je u znaku popularnih Peppersa. Cijeli vikend pretvara se u WARM UP party na kojem se uz izvrsnu zabavu s drugim fanovima, glazbu, fotografiranje, druženje, plesanja i pjevanje mogu osvojiti i RHCP nagrade!

Red Hot Chili Peppers službene WARM UP zabave očekuju vas u petak u rock klubu Jabuka, u subotu navečer u Maraschinu i Mansionu, a u subotu popodne u Arena Centru se za vrijeme shoppinga zabavite uz RHCP glazbu!

Program za vikend je sljedeći:

PETAK, 24. kolovoza

U sklopu programa Lunapark u zagrebačkom rock klubu JABUKA organiziran je  warm up party za najveći rock spektakl godine - koncert legendarnih Red Hot Chili Peppersa. Svi koji dođu u Jabuku imat će priliku osvojiti ulaznicu za koncert. Sve što se treba napraviti je doći u Jabuku u petak, dobro se zabaviti, slikati se sa članovima Peppersa, tj. njihovim kartonskim dvojnicima u prirodnoj veličini te poslati fotografiju na Facebook stranicu Adrie Entertainment (www.facebook.com/adriaentertainment ).

Fotografija koja do nedjelje, 26. kolovoza u 17 sati dobije najviše likeovaosvaja ulaznicu za koncert! Drugo i treće plasirani bit će nagrađeni CD kompilacijom najvećih hitova RHCP-a.  Jabuka nakon ljetne stanke u 23 sata otvara svoja vrata. Prva dva sata u klubu će se vrtjeti isključivo RHCP, a ostatak večeri dobro poznati program Lunapark, ali, dakako, s naglaskom na skore zagrebačke goste. Ulaz je besplatan cijelu noć, a od 23 do ponoći dočekat će vas popularni happy hour.

SUBOTA, 25. kolovoza

I ovu subotu ARENA CENTAR i Adria Entertainmnet nagrađuju! Potražite RHCP letak u Arena Centru, napišite na njega svoje podatke: ime prezime, broj mobitela te zašto volite RHCP! Letak ostavite na info pultu do 21 sat. Najsretniji dobivaju ulaznicu za koncert ili RHCP CD! Imena dobitnika bit će objavljena u ponedjeljak na službenoj facebook stranici Adrie Entertainmnet.

MARASCHINO priprema zagrijavanje za dugoočekivani koncert! U klubu Maraschino od 22 sata na vanjskoj terasi te nakon ponoći u klubu će Vas zabavljati Dj Don Ton! Za vrijeme Music QuestaDJ će stvarati odličnu atmosferu popularnim pjesmama i najvećim hitovima grupe Red Hot Chili Peppres. Fotografirajte se dok se dobro zabavljate, potražite informaciju gdje poslati fotografiju na kojoj ste s prijateljima dok pjevate RHCP pjesmu te uz malo sreće i originalnosti osvojite ulaznicu za koncert! Najzabavnija fotka dobiva nagradu! Ime sretnog dobitnika potražite u ponedjeljak nawww.facebook.com/maraschino.zg.

MANSION Vas poziva na RED HOT CHILI PEPPRES NIGHT! Zagrijte se za najveći ljetni događaj ovog ljeta uz dj-a kluba i najveće hitove Peppersa! Ovaj warm up party održat će se u sklopuINDIGO partija u klubu Mansion s početkom u 23 sata. Zaplešite uz najpoznatije hitove Peppersa! Najsretniji će osvojiti ulaznice za  najžešći rock spektakl godine!

Nakon svih sjajnih izvođača koji posjećuju našu državu, u Hrvatsku dolazi još jedan veliki, vrući, ljuti i začinjeni bend: RED HOT CHILI PEPPERS. Grammyem nagrađivani i multiplatinasti RED HOT CHILI PEEPERS su jedan od najuspješnijih rock izvođača u povijesti. RHCP prvi puta u Hrvatskoj: na ljeto 2012. na Zagrebačkom Hipodromu! Najljući glazbeni koncert održat će se 29.08.2012.!

Osigurajte i Vi na vrijeme Vaše mjesto na Hipodromu!

Ulaznice za najveći rock spektakl 2012. mogu se kupiti na svim PETROL benzinskim postajama, na svim prodajnim mjestima sistema Eventim te online na www.eventim.hr. (na navedenoj adresi može se naći popis svoh prodajnih mjesta)

Cijene ulaznica su:

Stajanje: 350kn

HOT PIT: 450 kn (količina ograničena!)

Sjedenje: 550kn

** Ulaznice za mogu kupiti i u uredu Adria Zabave (Lanište 30, Arena dvorana, jug) na kartice i na rate!
*** Članovi fan kluba ADRIA ENTERTAINMENT ostvaruju posebne pogodnosti. Budi i ti član fan klupa Adria Entertainment i ostvari popust na ulaznice za koncerte!

23.08.2012. 14:52:00
http://metro-portal.hr/rhcp-vikend-u-zagrebu/73472/