Metro-portal.hr

objavljeno 09.10.2010. 19:39:57
ZLATKO KRANJČAR

Rezultati i igre Crne Gore nisu slučajni

Nakon što je upisala i treću uzastopnu pobjedu u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2012. Crnu Gore sada očekuje najveći ispit, gostovanje na Wembleyu protiv Engleske

Zlatko Kranjčar
Zlatko Kranjčar (CROPIX)

"Sasvim sigurno u London ne idemo u shoping. Želimo pokazati kako ova momčad ima kvalitetu i profesionalnost," naglasio je Kranjčar nakon što je crnogorska vrsta u Podgorici pobijedila Švicarsku 1:0. Bila je to treća crnogorska pobjeda rezultatom 1:0, a prije Švicaraca 'pali' su i Wales, te Bugarska.

"Uspio sam uvjeriti igrače da smo nakon dvije pobjede na startu favoriti za drugo mjesto u skupini. Imali smo priliku koju nismo smjeli propustiti," kazao je Kranjčar u razgovoru s crnogorskim novinarima.

Hrvatski stručnjak i njegovi odabranici nemaju previše vremena za slavlje jer ih već u utorak očekuje ogled protiv "Gordog Albiona". "Idemo u hram nogometa pokazati kako rezultati i igre Crne Gore nisu slučajni. Naravno, Englezi su favoriti, no možemo ih iznenaditi ukoliko neće biti na svom nivou," dodao je Kranjčar.

Reprezentacija Crne Gora je sasvim sigurno jedno najugodnijih iznenađenja dosadašnjeg dijela kvalifikacija za EURO 2012. Uz Kranjčarovu družinu još samo Njemačka, Nizozemska i Norveška nakon tri kola imaju maksimalnih devet bodova. Sa 100-postotinim učinkom su i Austrija, Švedska, Engleska i Španjolska ali ove su reprezentacije odigrale po dvije utakmice.

"Igrači su prihvatili moju viziju i to su na najbolji način prenijeli na teren. Sada smo najveći favoriti za poziciju broj dva u skupini," zaključio je Kranjčar. (hina/metro-portal)

09.10.2010. 19:39:57
http://metro-portal.hr/rezultati-i-igre-crne-gore-nisu-slucajni/49487/