Metro-portal.hr

objavljeno 29.09.2011. 18:19:00
PROBLEMI ZA TEVEZA

Redknapp ne želi angažirati Teveza

"Tottenham si ne može priuštiti tako skupog igrača. Također, nikako se ne može opravdati njegov potez. Da igrač odbije ući u igru u utakmici Lige prvaka, to je za ne vjerovati" rekao je Harry

Fotografija vijesti

Harry Redknapp danas je odbacio mogućnost da njegov klub angažira napadača Manchester City Carlosa Teveza, kojeg je klub suspendirao zbog neposlušnosti, prenosi Hina.

Naime, Manchester City je suspendirao Teveza, koji je odbio ući u igru u drugom poluvremenu susreta Lige prvaka protiv Bayerna, a trener Cityja Roberto Mancini izjavio je nakon utakmice da Tevez više neće igrati dok je on na kormilu kluba.

"Kao prvo, Tottenham si ne može priuštiti tako skupog igrača. Također, nikako se ne može opravdati njegov potez. Da igrač odbije ući u igru u utakmici Lige prvaka, to je za ne vjerovati. Potpuno razumijem Mancinija, i ima moju podršku", rekao je Redknapp.

No, Tevez vjerojatno neće imati problema da u zimskom prijelaznom roku pronađe novi klub. Među zainteresiranim klubovima spominju se Juventus i Paris Saint-Germain.

29.09.2011. 18:19:00
http://metro-portal.hr/redknapp-ne-zeli-angazirati-teveza/63786/