Metro-portal.hr

objavljeno 09.01.2017. 21:32:00
HMM

Recept za orgazme bez problema

Par uvjeta za siguran orgazam
Par uvjeta za siguran orgazam (DeviantArt)

Ženski orgazam misterija je kako muškarcima, tako i nekim ženama, no novo istraživanje provedeno na Sveučilištu Albany bacilo je malo svjetla na ovu zanimljivu temu. Ipak, neće baš svi muškarci biti sretni s rezultatima ...

Naime, nakon temeljitog istraživanja i analize osobina partnera žena koje su sudjelovale u ipitivanju, pokazao se da su za šanse za postizanje orgazma najvažnije tri karakteristike muškarca: fizički izgled, samopouzdanje i zarada.

Da, to nisu uvjeti koje baš svatko može zadovoljiti, pa bi moglo objasniti zbog čega toliki broj žena ima problema s postizanjem orgazma ...

No, onima koji nisu stajali u prvom redu kad se dijelila ljepota ili smisao za biznis ipak ne treba sve biti crno, jer postoji još jedan tajni sastojak - privlačnost.

Kako je to dovoljno široka kategorija da se gotovo svatko može ugurati u nju, otkrit ćemo vam najbolji recept - smisao za humor.

Naime, pokazalo se da smisao za humor muškog partnera ima izuzetno velik utjecaj na njegovu privlačnost ženi, a ujedno i na još tri vrlo važne stvari - spremnost žene da inicira seks, učestalost seksa i jačinu orgazma.

Stoga, ako baš niste bogati nasljednik apolonskih crta lica i beskrajnog samopouzdanja, budite zabavni ... to vam je jedina šansa.

09.01.2017. 21:32:00
http://metro-portal.hr/recept-za-orgazme-bez-problema/102412/