Metro-portal.hr

objavljeno 26.02.2013. 22:49:00
EL CLASSICO

Real ponizio Barcelonu na Camp Nou

Dva puta Ronaldo i jednom Varane za potpuno gaženje Barcelone na njenom terenu

Ronaldo je zgazio Barcu na njihovom terenu
Ronaldo je zgazio Barcu na njihovom terenu (Arhiva)

Prvi u nizu El Classica, polufinale Kupa kralja završio je neriješeno u Madridu, a i Real i Barca nisu u nekoj formi, što su pokazale utakmice kupa i Lige prvaka. No, ovakav potop na Camp Nou dugo nije viđen, a Mourinho može Perezu mahnuti i pitati ga što sad misli.

Golijadu je otvorio Ronaldo u 12. minuti kad ga je Pique složio u šesnaestercu za penal, koji je Portugalac sam pretvorio u gol.

Barca je bila jalova kao nikad, Fabregas očajan, Messiju ništa nije išlo od noge, a razgoropađeni Ronaldo vodio je Real prema trijumfu. Drugi gol zabio je iz odbijanca u 57. minuti, a Barca je krenula s izmjenama: Villa umjesto Fabregasa, no ništa se nije promijenilo.

Real je nastavio napadati, Barca se traljavo braniti i nije trebalo predugo čekati na novi gol: u 68. minuti Varane glavom zabija za ogromnih 3:0. Utakmica je tada definitivno završila, jer nije bilo moguće zamisliti da Barca da 4 gola ovakvom Realu za dvadesetak minuta.

Mourinho je krenuo s izmjenama i za desetak minuta ubacio Callejona umjesto Higuaina, Pepea umjesto Ozila i Essiena na mjesto Xabi Alonsa. Modrić nije omirisao teren ...

Barcelona je smanjila na 1:3 u 89. minuti, Jordi Alba ugurao je loptu u mrežu nakon sjajne asistencije Messija.

 

26.02.2013. 22:49:00
http://metro-portal.hr/real-ponizio-barcelonu-na-camp-nou/76714/