Metro-portal.hr

objavljeno 24.05.2014. 23:29:12
BRAVO

Real osvojio La Decimu

Duža klupa Reala je definitivno presudila u ovom finalu Lige prvalka, jer Diego Simeone jednostavno nije imao više izbora

Modrićeva asistencija vratila je Real u utakmicu
Modrićeva asistencija vratila je Real u utakmicu (Arhiva)

Real Madrid osvojio je Ligu prvaka nakon drame na Luzu protiv Atletica Madrid, izvukavši se u produžecima.

Atletico je, objektivno, bio bolja momčad tijekom cijele utakmice, učinkovito blokiravši sve pokušaje Reala, a Ronalda kao da nije ni bilo na terenu. Bale je imao dvije prilike u regularnom dijelu i to je sve što je Real napravio.

No, nakon što su krajem prvog poluvremene siromašniji Madriđani poveli golom Godina, utakmica je bila zatvorena jer igrači Reala nisu imali šanse prići golu Courtoisa, a čak i kad su bili blizu, Belgijanac je sve skidao bez problema.

Korner u trećoj minuti nadoknade utakmice koji je izveo Modrić iskoristio je Sergio Ramos i zabio za izjednačenje, a u produžecima se Atletico raspao i pokazao kratku klupu koja nije mogla nadoknaditi izostanak Diega Coste koji je izašao već u devetoj minuti i Arde Turana koji nije ni bio na klupi.

U produžecima su zabili još Bale, Marcelo i Cristiano Ronaldo iz penala, tako da je na kraju rezultat bio 4:1 za Real koji je napokon ostvario La Decimu.

24.05.2014. 23:29:12
http://metro-portal.hr/real-osvojio-la-decimu/85204/