Metro-portal.hr

objavljeno 22.10.2019. 16:29:00
SVJETSKI KILOCAR

Rambo Amadeus vraća se u Sax

Rambo Amadeus održat će još jedan urnebesni koncert u središtu Zagreba, a publiku u Saxu, uz odličnu svirku, ponovno očekuje obilje smijeha i veselja te nezaboravan provod

Svjetski Kilocar u SAX!-u
Svjetski Kilocar u SAX!-u (Klub SAX)

Rambo Amadeus, pravim imenom Antonije Pušić, crnogorski je glazbenik i tekstopisac, koji živi i radi u Beogradu, a karijeru je započeo prije 40 godina u jazz-punk bendu Radioaktivni otpad. Pet godina kasnije s grupom Egzodus svirao je u sarajevskom hotelu "Bristol" na otvaranju Olimpijskih igara.

Renesansni lik kakav već je, Rambo se bavio i jedriličarstvom, pa je tako bio i omladinski prvak bivše Jugoslavije te osam puta prvak Crne Gore. Rock'n'roll mu je bio ponešto draži od jedriličarstva pa je 1988. godine objavio vrlo eklektični album "O tugo jesenja". Do sada je izdao 11 studijskih albuma, posljednji od njih je „Vrh dna" iz 2015. godine.

Ovaj osebujni pjesnik, gitarist i umjetnik u duši, počastit će nas s još jednom rundom urnebesne svirke koju će, u pratnji svog benda, održati u kultnom zagrebačkom klubu Sax!

Ulaznice za koncert Ramba Amadeusa po pretprodajnoj cijeni od 80 kuna mogu se kupiti tijekom radnog vremena kluba, a na dan će, ako ih ostane, njihova cijena biti 100 kuna. Budući da Rambo obično rasproda Sax, stvar je više nego jasna.

22.10.2019. 16:29:00
http://metro-portal.hr/rambo-amadeus-vraca-se-u-sax/121458/