Metro-portal.hr

objavljeno 20.12.2008. 22:03:02

Rak - godišnji horoskop za 2009.

Fotografija vijesti

Ljubav

Mnogim Rakovima siječanj pruža priliku da svoju vezu ozakone i konačno se malo skrase. Veljača vam donosi mnogo strasti, kako u krevetu tako i tijekom bezazlenih polemika s partnerom. Tijekom ožujaka 2009. situacija će se stišati, ali vi ćete zaželjeti unijeti nešto novo u svoj život, ali morat ćete dobro promisliti prije nego što se budete upustili u nju, jer vam je partner i više nego instinktivan i bit ćete razotkriveni istoga trena kad pomislite na drugu osobu.

Slobodnima travanj 2009. donosi ulazak vezu koja na samom početku može djelovati bezazleno, ali ispostavit će se da vaš partner planira ozbiljnu budućnost s vama, što će vas na prilično uplašiti pa ćete vjerojatno pobjeći glavom bez obzira. Tijekom svibnja 2009. ćete biti raspoloženi samo za flertove i neobavezne avanture, dok ćete se sredinom lipnja upustiti u vezu s već zauzetom osobom. Ova veza će na vas ostaviti jak dojam i cijeli srpanj i prvu polovinu kolovoza pokušavat ćete pronaći pogrešku u svom nastupu.

Sretan broj - 2
Sretna boja - siva
Sretan dan - ponedjeljak
Sretni datumi - 2., 11. i 20.
Sretni mjeseci - veljača i studeni

Druga polovina kolovoza 2009. vam donosi par novih poznanstava ali ništa na duže staze, ali zato vam rujan pruža priliku da se konačno skrasite kraj osobe koju ćete vjerojatno upoznati putem modernih sredstava komunikacije. Listopad i studeni vam pružaju mogućnost da svoju vezu učvrstite jer ćete tijekom prosinca 2009. imati par žustrih verbalnih sukoba. Morat ćete spustiti kriterije ukoliko želite zadržati partnera kraj sebe, a oni tvrdoglaviji će na kraju ostati sami.

Posao

Osobe koje se bave javnim poslovima, ili su u stalnom kontaktu ljudima, mogu očekivati siguran prosperitet tijekom siječnja 2009. Povoljnoj situaciji mogu se nadati i osobe koje su povezane prvenstveno s tiskanim medijima. Veljača pruža priliku za napredovanje osobama koje su za svoj poziv odabrale rad u nekoj obrazovnoj instituciji. Ožujak vam ne donosi skoro nikakve događaje, ali bilo bi poželjno da izbjegavate putovanja i trebali biste se paziti u prometu bilo da ste vozač ili pješak.

Travanj 2009. vam pruža priliku za napredovanje i ukoliko se budete u potpunosti posvetili svom cilju možete lako da dogurati do nekog rukovodećeg mjesta. Tijekom svibnja 2009. ćete biti prilično nervozni i osjetljivi po pitanju radnih obaveza, pa su mogući i manji sukobi s nekim kolegom, ali sve će se završiti samo na par međusobnih kleveta. Početak lipnja 2009. vam donosi odlične odnose s prijateljima i pokretanje nekog novog biznisa u suradnji s nekim od njih. Novac vam stiže sredinom srpnja i moći ćete otputovati na zasluženi odmor, ali vam ne savjetujemo da putujete u daleke krajeve, jer su mogući problemi s nestašlucima najmlađih članova obitelji. Kolovoz vam donosi besparicu, ali i prijeko potreban mir poslije burnog odmora.

Financijska situacija se popravlja već početkom rujna, ali i obujam posla, pa ćete se možda poželjeti okušati u manje napornim poslovima. Bilo bi pametnije da svoje ideje ne provodite u djelo, jer se možete pokajati. Listopad 2009. vam može poljuljati odnose unutar obitelji, doći će do klasičnog sukoba generacija, pa bi bilo pametnije da pokažete malo razumijevanja kako za starije, tako isto i za mlađe ukućane ukoliko želite izbjeći neugodnu situaciju. Tijekom studenoga 2009. se situacija kako na poslu, tako i na polju financija, ali i kući drastično popravlja, pa ćete se moći malo opustiti i prepustite uživanju u harmoniji. Harmonija tijekom prosinca 2009. lagano prelazi u monotoniju i bilo bi vam pametnije da se posvetite nekoj tjelesnoj aktivnosti ili hobiju kako biste izbjegli nepotrebnu depresiju, a ujedno i narušili sklad koji vlada u vašem domu, ali i na radnom mjestu.

Zdravlje

Zdravstveno stanje bit će vam stabilno tijekom većeg dijela godine. Manji problemi mogu se javiti tijekom veljače i prosinca 2009. U veljači pažnju treba obratiti na probavne organe i urinarni trakt, dok su tijekom prosinca mogući problemi s grlom. Ukoliko ste se planirali ovoj godini početi baviti s rekreativnim sportom ili odlaskom u teretanu, idealno razdoblje je travanj 2009.

(izvor: http://www.astrosporto.com, www.astro.com)

 
  
    
    

 

 

20.12.2008. 22:03:02
http://metro-portal.hr/rak-godisnji-horoskop-za-2009/13776/