Metro-portal.hr

objavljeno 08.08.2011. 11:22:00
GEJMERI

Rađanje nije spriječilo majku da do kraja odgleda prezentaciju igre

Žena, inače veliki fan franšize, počela je rađati usred prezentacije najnovije igre Elder Scrolls, ali ju je svejedno ogledala do kraja

Fotografija vijesti

Muškarac i žena iz SAD-a nazvani kojima su mediji prenijeli tek imena, Chaz i Stevi, osvojili su srca gejmerske zajednice u toj državi nakon što su do kraja odgledali dugoočekivanu prezentaciju igre The Elder Scrolls V: Skyrim, iako je Stevi usred prezentacije počela rađati.

Događaj se zbio na poznatoj konvenciji za videoigre i tehnologiju QuakeCon 2011 koja se održava u Dallasu.

Prema pisanju magazina Game Informer, par se zaručio na prošlogodišnjem QuakeConu, nakon što je Chaz zaprosio Stevi nasred pozornice pred sam kraj konvencije. Stevi je na prosidbu odgovorila pozitivno, a par je planirao vjenčanje održati na ovogodišnjoj konvenciji, što ipak sad neće biti slučaj, budući da je Stevi počela rađati za vrijeme 30 minuta duge prezentacije iznimno očekivane igre.

„Prezenter Todd Howard pokazao snimku Snježnog zmaja, jednog od mitskih bića koje zaokuplja maštu fanova igre, što je očigledno toliko uzbudilo Stevi da su joj odmah počeli trudovi", rekao je Chaz.

Iako će se mnogi (s pravom) upitati zbog čega par nije požurio u bolnicu, budući da je zdravlje i bebe znatno važnije od bilo koje igre, čak i kada ste fan, Chaz odgovara kako su mislili da se radi o lažnim trudovima, budući da Stevi još nije bio termin.

Na kraju se ispostavilo da trudovi nisu bili lažni, ali Chaz je iznimno ponosan na svoju suprugu koja je veliki fan ove poznate igračke franšize.

Bethesda Softworks, tvrtka koja proizvodi igru, obećala je hrabroj majci poslati besplatni primjerak igre u kolektorskoj ediciji.

08.08.2011. 11:22:00
http://metro-portal.hr/radjanje-nije-sprijecilo-majku-da-do-kraja-odgleda-prezentaciju-igre/62081/