Metro-portal.hr

objavljeno 13.06.2013. 17:56:39
RADIONICA

Radionice Programa božanskog zdravlja u Splitu

Park Božanske Energije i Swami Urgaya održavaju radionice u Splitu, Studio One, Gradišćanskih Hrvata 16/1, Ravne njive ovu nedjelju 16.6.13

Radionica Programa božanske energije
Radionica Programa božanske energije (Divine Energy Park)

Program Božanskog Zdravlja

Poboljšajte i očuvajte svoje zdravlje, ojačajte imunitet, oslobodite se nagomilanog stresa, ostvarite vlastiti potencijal i u potpunosti napunite ''baterije''. Dođite na „Program Božanskog Zdravlja" koji podučava kako se napuniti sa izvorima energije kao što je kvalitetan san, zrak - disanje, voda, sunce, hrana i meditacija. Ovaj jednostavan i praktičan program temelji se na drevnim principima, a sastoji se od meditacije, tehnika disanja, fizičkih vježbi za revitalizaciju i pomlađivanje te predavanja o razvoju svijesti, zdravlju, zdravoj prehrani itd.

Nedjelja 16.6.13. od 15-16h

Blagoslov za obitelj i uspjeh

Mahalakshmi puja i Homa puja su ceremonije koje se održavaju već tisućama godina po tradiciji staroj 2000 godina a na kojima se dobiva blagoslov za prosperitet, obilje i bogatstvo, zaštitu u obitelji i zdravlje. Bogatstvo, ispunjenje i sreća su aspekti života koji se trebaju ispravno njegovati kroz tehnike samorazvoja, pozitivan stav, nesebičnost i ispravnu edukaciju.

Mahalaksmi je boginja koja utjelovljuje sve što je povoljno i obilno na ovoj Zemlji, daje odnos pun ljubavi, fizičko i emocionalno zdravlje, mentalno bogatstvo i duhovnu mudrost. Njegova Svetost Šri Šivakumar Swamiji je kraljevski guru iz porodice Rađa Gurua, čija se tradicija protezala kroz vjekove i očuvala tu svetu tradiciju invokacije Mahalakšmi, a koju je prenio Swamiju Urgayi. Dobivanjem ovakvog blagoslova riješit ćete svoje financijske i psihičke probleme te dobiti zaštitu i mir u obitelji.

Nedjelja 16.6.13. od 16-17h

Meditacija za svjetski mir

Znanstveno je dokazano kako pojedinac svojim mišljenjem i djelovanjem utječe na okolinu. Tehnike meditacije i molitve vode pojedinca u finija stanja uma i više frekvencije mozga, te se širi val sklada i koherencije na okolinu. Na ovaj način uklanja se kaos, negativnost i stres iz okoline donose i napredak i jedinstvo. Grupne meditacije djeluju puno snažnije na okolinu od pojedinačne meditacije stvaraju i harmonično društvo bez stresa i patnje.

Nedjelja 16.6.13. od 17-18h

Više informacija možete saznati na ovom linku: https://www.facebook.com/events/560179364026057/

Ili u Parku Božanske Energije, mobitel 091 161 7540; e-mail: info@divineenergypark.org;

Ili u "Divine Centru" Tribunj, Leonardo 095 529 6483 

13.06.2013. 17:56:39
http://metro-portal.hr/radionice-programa-bozanskog-zdravlja-u-splitu/78718/