Metro-portal.hr

objavljeno 19.11.2019. 16:02:00
PRIJAVITE SE!

Radionica oglašavanja za umjetnice i kreativke

Cilj je radionice oglašavanja za umjetnice i kreativke osnažiti osobe koje djeluju u kreativnim industrijama a žele naučiti nešto više o samopromociji

Naučite se oglašavati
Naučite se oglašavati (Digitalna Kužina)

Prostor rodne i medijske kulture K-zona u suradnji s Digitalnom Kužinom u subotu, 30.11., od 16:30h do 20h organizira radionicu oglašavanja za umjetnice i kreativke. Radionica se organizira kao odgovor na provedena istraživanja K-zone među umjetnicama, koje su upravo nedostatak alata za vidljivost i samo-promociju okarakterizirale kao jedan od problema samostalnog umjetničkog rada.

Cilj je radionice oglašavanja za umjetnice i kreativke osnažiti osobe koje djeluju u kreativnim industrijama a žele naučiti nešto više o samopromociji te načinu na koji mogu doći do veće publike - bilo prilikom otvorenja izložbi ili prodaje rukotvorina te umjetnina. Radionica želi omogućiti kreativkama da se njihov glas čuje, bez da moraju imati tešku marketinšku mašineriju ili sponzore iza sebe. Na radionici će polaznice učiti o osnovama digitalnog marketinga i oglašavanja na društvenim mrežama, ali i doznati na koji način mogu vršiti komunikaciju s relevantnim medijima.

Radionicu vodi Sara Morić koja je nakon tri godine agencijskog rada 2017. osnovala svoj marketinški obrt Digitalna Kužina te od tada radi na lokalnim i međunarodnim kampanjama za različite tvrtke, ali i festivale, projekte, udruge i inicijative...

Sudjelovanje u radionici je besplatno, a zbog opsega rada i individualnog prezentiranja i savjetovanja, broj polaznica ograničen je na 12 osoba. Prijaviti se možete sve do 28.11. na e-mail 16@voxfeminae.net uz subject "Prijava za radionicu oglašavanja". Uz prijavu, korisno je napisati nekoliko rečenica o osobnom umjetničkom djelovanju kao i dosadašnjem iskustvu u promociji svog rada putem medija i društvenih mreža.

Radionica oglašavanja za umjetnice i kreativke organizira se u sklopu godišnjeg programa društveno-kulturnog centra Šesnaestica, čiji se program odvija uz financijsku podršku Ministarstva kulture i Ureda za kulturu Grada Zagreba. K-zona je korisnica institucionalne podrške Zaklade Kultura nova za program Šesnaestice.

19.11.2019. 16:02:00
http://metro-portal.hr/radionica-oglasavanja-za-umjetnice-i-kreativke/122003/