Metro-portal.hr

objavljeno 11.07.2013. 15:45:00
JELENA RADAN

Putovanje od žene do djevojčice

POGLEDAJTE VIDEO: Ostaje nam tek da se pridružimo na tom putovanju i prisjetimo se nekih svojih priča i potražimo to dijete u sebi

Jelena Radan u novom spotu
Jelena Radan u novom spotu (Menart)

Nakon iznimno maštovite, vesele priče u spotu za pjesmu „Sjeti me se, ljube"Jelena Radan donosi nove priče u spotu za aktualni singl „The device".

U spotu koji je režirao Boris Sekulić prikazana su dva života, dvije osobe, dva sjećanja u jednom srcu - spravi (the device), te Jelenina zaokupljenost povratkom u djetinjstvo; svojevrsnim susretom sebe kao djevojčice i sebe kao žene. Tako se u spotu sve vrti i zavrti u trenutku u kojem ona kao djevojčica sebi šalje razglednicu koja je dočekuje jednom u životu kad je već žena.

Cijelo to putovanje jedne razglednice (možemo reći i života), prepuno zavrzlama, prepreka, lijepih momenata i tuđih priča možete pogledati odmah:

Zahvaljujući majstorskim glumačkim varijacijama Romana Dautanca (Teatar Škripzikl) i Amande Prenkaj (Kravice) koji su utjelovili sve muške i ženske likove u spotu, uspjela se prenijeti ideja režisera na slikovit i prpošan način.

Spot je nastajao i stasao na zadovoljstvo cijele ekipe koja je redom: Boris Sekulić - zaslužan za idejni scenarij, režiju i snimanje, Maida Srabović - montaža i korekcija boje, Vedran Štefan - vizualni efekti,Tonka Nuić - šminka za jednu fazu snimanja.  Za kostime su se pobrinuli svi po malo, a ekipa je posebno zahvalna Emini Kušan koja im je omogućila pristup istima.

The device je drugi singl s Jeleninog novog albuma „Voyage" koji je izašao krajem prošlog mjeseca. Na albumu se nalazi 14 pjesama na četiri jezika: engleskom, portugalskom, francuskom i, naravno, hrvatskom. Glazbu za „The device" su napisale Anita Valo i Meri Jaman iz grupe Meritas, dok je za tekst zaslužan Goran Bošković iz grupe Fluentes.

Ostaje nam tek da se pridružimo na tom putovanju i prisjetimo se nekih svojih priča i potražimo to dijete u sebi.

Jelenu Radan pratite na facebooku i na Youtubeu

11.07.2013. 15:45:00
http://metro-portal.hr/putovanje-od-zene-do-djevojcice/79212/