Metro-portal.hr

objavljeno 10.07.2014. 12:53:00
SPEKTAKL

Purplovci će u Zadru uživati tri dana!

Članovi Deep Purple dolaze dva dana ranije kako bi uživali u ljepotama prekrasnog grada na Jadranu i njegove okolice

Purpleovci dolaze i uživati
Purpleovci dolaze i uživati (Arhiva)

U sklopu projekta ZadaRock, 15. srpnja bit će dugo očekivani dan za sve ljubitelje dobrog starog rocka jer upravo će tog dana najdugovječniji i najaktivniji rock bend na svijetu, zajedno s našim poznatim kantautorom i umjetnikom Gibonnijem, održati koncert za pamćenje na zadarskim Jazinama.

U sklopu svoje turneje povodom zadnjeg albuma 'Now What' Purplovci će mnoge podsjetiti na bezvremenske i uvijek genijalne pjesme kao što su 'Smoke on the Water', 'Into the Fire', 'Perfect Strangers' i još mnoge druge. Na dijelu njihove turneje, kao i u Zadru, nastupit će naš Gibonni koji će nastupiti prvi, a nakon njegovog koncerta na stage dolazi Deep Purple.

Purplovci na Jadran dolaze u nedjelju, 13. srpnja, a za boravak su odabrali jedan od ljepših hotela na Jadranu - hotel Falkensteiner Iadera, koji se nalazi u divnim Petrčanima, samo desetak kilometara od Zadra. Tamo će uživati tri dana, budeći se uz pogled na Jadran i obližnje otoke s jedne, te naš divan Velebit s druge strane.

Da bend uistinu žele upoznati zemlju u koju dolazi govori i činjenica da su članovi benda tražili da im se tijekom boravka pripremaju domaći autohtoni specijaliteti, a izrazili su i želju za jednodnevnim jedrenjem kako bi upoznali otoke zadarskog arhipelaga o kojima su čuli puno divnih stvari. Ne sumnjamo da će turneju nastaviti s lijepim uspomenama koje će pamtiti zauvijek!

Ulaznice po cijeni od 290 kuna u prodaji su na kioscima Tiska, Tisak media centrima, u sustavu Eventim i prodajnim mjestima Eventima, u Turističko-informativnom centru TZ Zadra, a od 11. srpnja i u Arheološkom muzeju u Zadru.

10.07.2014. 12:53:00
http://metro-portal.hr/purplovci-ce-u-zadru-uzivati-tri-dana/86078/