Metro-portal.hr

objavljeno 21.09.2010. 15:36:39
POHVALNO

Punkom protiv pedofilije uskoro u Booglaoou

Program Punk protiv pedofilije će u svom šestom izdanju u Booglaoou u ime viših ciljeva ugostiti odlične domaće punk bendove

Kud Idijoti
Kud Idijoti (Punk Protiv Pedofilije)

Na novom, šestom izdanju Punka protiv pedofilije u subotu 2. listopada u Boogaloo Clubu nastupit će apsolutne legende domaće punk-rock scene Kud Idijoti, junaci slavonske punk-rock melodije Gužva u 16-ercu, zagrebački hardcoreaši Stronghold, punk veseljaci Pankeras, chick punk The Rock Flock, i lokalna supergrupa Šank?!

U proteklih 2 godine i 5 izdanja, Punk protiv pedofilije izrastao je iz dobre volje i ideje nekolicine mladih punkera i bendova objedinjenih na  prvom PPP koncertu na zagrebačkoj Knežiji, u događaj koji se ne propušta. Zahvaljujući podršci domaćih i stranih velikana punk-rock, oi! i hc scene, pozornicom PPP-a promarširali su The Business, Perkele, Deadline...kao i domaći junaci Motus, Đubrivo, Gužva u 16-ercu...omogučivši svojim nastupom:

plakat_pppmanji.jpg
Punk Protiv Pedofilije

 - aktivno pomaganje nezbrinutoj i zanemarivanoj djeci

 - promicanje mladih neafirmiranih bandova i stvaranje platforme za razvoj urbane kulture

 - promicanje aktivizma i međuljudske solidarnosti u humanitarnom radu...što su i bile želje male skupine punkera sa početka priče.

PPP svoju misiju nastavlja i dalje, ovog puta u subotu 2. listopada u Boogaloo Clubu gdje će natupiti apsolutne legende domaće punk-rock scene - Kud Idijoti  čijih je 29 godina beskompromisne karijere više nego dovoljan dokaz legendarnog statusa koji zaslužuju. Uz bok im stoje junaci slavonske punk-rock melodije - Gužva u 16-ercu koji nakon derneka u Kinu Mosor po 2. put dolaze na PPP.

Ovom izdanju potporu daju i STtronghold - dobro poznati zg/hc, Pankreas - punkerski divljaci i veseljaci,  The Rock Flock - chick punk rasturači i Šank?! -  novi punkerski izum sastavljen od članova zagrebačkih Dolibasije, Flegme, Spierdalaj i No More Idols. Zvuči zanimljivo! 

Cijena ulaznice je i dalje simbolična, a cijeli projekt se pokriva bez bilo kakve pomoći sponzora, grada, države, kralja ili pape.

Cijena u pretprodaji: 45kn

Boogaloo club - Vukovarska 68,
Planet Music - Ilica 37,
Dirty old shop - Tratinska 22

Na dan koncerta na blagajni kluba: 55kn

www.myspace.com/punkprotivpedofilije
punkprotivpedofilije@gmail.com

21.09.2010. 15:36:39
http://metro-portal.hr/punkom-protiv-pedofilije-uskoro-u-booglaoou/48383/