Metro-portal.hr

objavljeno 21.11.2012. 09:37:00
FESTIVALI

Prvi vikend noćnog programa Illectricity festivala

Odličan prvi vikend Illectricityja
Odličan prvi vikend Illectricityja (Illectricity Festival)

Napeto će biti već prve najavne festivalske večeri kad će se u verbalnom susretu sIllectricityjem naći nekoliko sjajnih boraca: šibenski Terraneo, beogradski SHARE Conferencete Elevate festival iz Graza koji oštre svoje oružje i spremni su za okršaj.

Na četvrtom poredu Sound Clashu, koji će se u petak održati u AKC Medika, kroz četiri tematski definiranerunde festivalske ekipe borit će se za glas publike i pobjedu. Večer koja slijedi rezerviranaje za mlade i neafirmirane DJ-e i producente koji još nisu imali priliku nastupiti pred punimklubom!

Riječ je o sedmoj po redu Nucomers večeri koja je dio Party United projekta,a kupnjom ulaznice za jedan od Party United evenata ostvarujete ulaz i u Močvaru. PrviIllectricity vikend garantira odličan provod, a više o samom programu pročitajte u tekstu kojislijedi...

PETAK - 23/11 - FESTIVAL SOUND CLASH - AKC MEDIKA / 23h

Kroz pet jednosatnih i tematski različitih rundi, festivalske DJ ekipe imaju po petnaest minutapo rundi kako bi predstavile svoj zvuk i osvojile naklonost publike. Senzori pokreta mjerit ćekoličinu kretnji i reakcije, a pobjednik će biti ekipa koja svojim glazbenim predstavljanjemprisutne najviše digne na noge.

Za pobjedničku krunu bore se festivali:
SHARE Conference (Beograd) vs Elevate (Graz) vs Terraneo (Šibenik) vs Illectricity (Zagreb)VJ-ing & senzori pokreta: -polygon & noddy2000Ulaznice: 30kn do ponoći, 40 nakon

Teme rundi:
1. Hello Illectricity, tell me how you're doin' - wish us a warm welcome!
2. Dare To Be Original - find and play the originals of the tunes we know - don't imitate,originate!
3. Mashed Potatos - (s)mash the styles, shake and stir, give us a cocktail! let incompatible becompatible!
4. BASStardz - give us some BASS - pump it!
5. Pop That Coochie - as black as possible :) from "blaxplotation", funk & soul to ghetto-tech& juke - unleash the brother inside you!

SUBOTA - 24/11 - NUCOMERS NIGHT - KLUB MOČVARA / 23h

Nucomers Night je rezerviran za mlade, neafirmirane DJ-e ili producente koji su nakonizvršenog natječaja i pomne selekcije izabrani kako bi se predstavili festivalskoj publici.

Večer je i dio Party United projekta te ulaznica vrijedi za više klubova uključenih u projekt(www.partyunited-zagreb.com). Cijena ulaznice je 40 kuna a izabrani ovogodišnji Nucomeri su:

El Commando (Split)What The Funk (Zagreb)3Ska (Split)Pudlica (Zagreb)The Purpose Player (Zagreb)AL:XX (Beograd)+ VJs: LiteMotif (Zagreb)

Illectricity Festival promo video:

21.11.2012. 09:37:00
http://metro-portal.hr/prvi-vikend-nocnog-programa-illectricity-festivala/75000/