Metro-portal.hr

objavljeno 05.03.2014. 13:37:00
SAZNAJEMO

Prvi u eteru - Enter Zagreb

U programu nude brdo atraktivnih nagradnih igara u kojima će najsretnije voditi na najluđe svjetske koncerte i festivale, dijeliti cool gadgete i stvari do kojih ne može bilo tko

Enter Zagreb kreće 12. ožujka
Enter Zagreb kreće 12. ožujka (Enter Zagreb)

Radijska revolucija u Hrvatskoj! 12. ožujka prvi puta u Zagrebu će zasvirati current hit radio (CHR), namijenjen populaciji od 15-29 godina. U programu će dominirati glazba, najnoviji hitovi urbane klupske scene, poput Aviciija, Davida Guetta, Martina Garrixa, Armin Van Buurena, Beyonce, Rihanne, Rudimentala, Ellie Goulding, Hardwella, Afrojacka i mnogih drugih.

Enter Zagreb će biti prije svega radio zabavnog sadržaja, kroz koji vas između ostalih vode poznata radijska i TV lica Ivan Vukušić i Ines Huskić.

"Jako sam uzbuđena novim izazovom na novom hit radiju Enter Zagreb. Ekipa u redakciji je mlada i zabavna tako da uopće nemam osjećaj kao da sam na poslu već na ugodnom druženju s prijateljima. Imam odlične mentore koji me bodre, a ponekad i kude u procesu mog učenja te se nadam da ću opravdati povjerenje koje su mi dali."- otkrila nam je nova radijska zvijezda Ines Huskić.

Upravo tu prijateljsku atmosferu pokušat će svakodnevno prenositi i na slušatelje, do kojih dopiru putem FM-a na frekvencijama 97,00 i 99,00 MHz, društvenim mrežama, web stranici i mobilnoj aplikaciji za smartphone uređaje. Potražite ih od 12. ožujka!

U programu nude brdo atraktivnih nagradnih igara u kojima će najsretnije voditi na najluđe svjetske koncerte i festivale, dijeliti cool gadgete i stvari do kojih ne može bilo tko, kao što je prva Enter igra koja pruža priliku da kino dvoranu dobiješ samo za sebe i ekipu. I dok se ti nadaš pogledati omiljeni film, Enter Zagreb svoj omiljeni - Mamurluk, živi od sumraka do zore.

Mlada i luda ekipa koju većim dijelom znam od prije presudila je mom angažmanu na Enteru Zagreb. Dobio sam idealan večernji termin koji mi omogućuje da noću puštam muziku, a preko dana osmišljavam zezanciju za program. Tko zna, možda upravo Ines i ja u budućnosti osmislimo neki hit!"- uzbuđeno je izjavio DJ Ivan Vukušić.

Prije nego ga osmisle, slušajte najtalentiranije hrvatske DJ-e u Enter club mixu, svake subote od 22 sata do ponoći.

Enter Zagreb - samo hitovi!

05.03.2014. 13:37:00
http://metro-portal.hr/prvi-u-eteru-enter-zagreb/83633/