Metro-portal.hr

objavljeno 06.12.2012. 04:24:00
SHOW

Prvi puta u Hrvatskoj Grad Djeda Mraza

Svaki dan u prijepodnevnim satima odvijaju se posjete Djedo Mrazo Gradu u Avenue Mallu uz 30 minutnu avanturu u društvu Djeda Mraza

Djedo Mrazo Grad u Avenue Mallu
Djedo Mrazo Grad u Avenue Mallu (Tom Tom Club)

Tom Tom, najpoznatija zagrebačka tvornica programa i ideja za zabavu djece osmislila je super atraktivnu avanturu koja će u maštovitom uređenom prostoru Gradu Djeda Mraza pružiti djeci cijele Hrvatske, a i dijela regije nezaboravnu avanturu.

Grad sa bajkama,predstavama, tvornicom igračaka, reciklažom starih igračaka, poštom Djeda Mraza, sobovima, vilenjacima, vilama, najtraženijim djedicom; sa svim elementima prave zimske bajke.

Cijela magija prema scenariju Tom Tom-a, sve uz dirigentsku palicu niza poznatih umjetnika, likovnjaka, glazbenika i kostimografa iz Zagreba i iz raznih krajeva svijeta. Muziku za soundtarck piše i pjeva Rastko Ras Milošev, a sve uz hit pjesmu «Moja priča»; cijeli koncept Djedo Mrazo Grada potpisuje kreativni direktor Dored Najjar, kreacija i textovi predstave su u režiji Lane Najjar, dekoraterka scenografica Matea Banoža Blažević potpisuje scenu; ovaj grad je malo čudo najboljih.

Bogati kostimi, čudesna nezaboravna scenografija, snježne pahuljice koje dolaze svaki put sa djedicom, vilenjačka glazbena podloga, autorske pjesme samo su mali dio ove čarolije.

Grad Djeda Mraza na svojoj svjetskoj turneji kao prvu destinaciju pronalazi Zagreb u kojem će biti i svake godine, a kao zagrebačka atrakcija posječivati će i niz metropola Europe.

U zagrebačkoj čaroliji ove godine uživat ćete u prostoru veličine 500m2 kod glavnog ulaza u Avenue Mallu, od 1. do 31. prosinca.

Događanja u Gradu Djeda Mraza:

Svaki dan u prijepodnevnim satima odvijaju se posjete Djedo Mrazo Gradu uz 30 minutnu avanturu u društvu Djeda Mraza, njegovo čitanje bajki djeci i upoznavanju njegovog grada.Program završava pjesmom i fotografiranjem sa djedicom, vilama i vilenjacima. Bajke uz Djeda Mraza odvijaju se svaki dan sa početkom u 10h, 11h, 12h i 13h

Poseban program je čitanje bajki sa Djedom Mrazom za djecu sa poteškoćama u sluhu. Ovakvo čitanje bajki odvijat će se uz govornika znakovnog jezika u ulozi Djeda Mraza. 

1. *Bajke sa Djeda Mrazom*

Vrijeme: 10h, 11h, 12h, 13h
Cijena: 30kn, sa pismom djeda i fotografijom 
Uloge: Goran Cindrić, Stipe Ražnjević, Petar Bratović, Božena Krevzelj,  
Režija: Lana i Dored Najjar

2. *Nije istina da ne postoji Djed Mraz*

Vrijeme: 15h, 16:15h, 17:45h, 19:15h
Cijena: 85kn sa poklonom i fotografijom
Uloge: Margerita Ramljak, Neo Najjar, Denis Bosak, Dunja Hafner, Lana Lahovsky, Goran Cindrić, Marko Petar Orešković
Režija: Lana i Dored Najjar
Muzika: Rastko Ras Milošev

06.12.2012. 04:24:00
http://metro-portal.hr/prvi-puta-u-hrvatskoj-grad-djeda-mraza/75270/