Metro-portal.hr

objavljeno 04.07.2013. 18:47:00
PARTY

Prvi dan Hideouta oduševio tisuće posjetitelja!

Najveći festival elektronske glazbe na Jadranu treću godinu zaredom rasprodao je sve festivalske ulaznice i ostavio bez daha sve prisutne

Zabava je tek počela
Zabava je tek počela (Hideout)

Tisuće mladih dobro raspoloženih posjetitelja željnih odličnog provoda i kvalitetnih elektronskih ritmova pristizalo je ovih dana na otok Pag, a kulminacija euforije dogodila se jučer, na prvom glavnom danu Hideout Festivala.

Mahom osebujni Britanci, tulumarili su od jutra do mraka na sve četiri festivalske pozornice klubova PapayaAquarius i Kalypso.

Od 14 sati popodne pa sve do 6 sati ujutro plesalo se na najbolje iz svijeta elektronske muzike, kao što su Jackmaster, SBTRKT, Baauer, Justin Martin, Claude Von Stroke, Eats Everything i Subb-an, koji je bio vrhunac partyja u Aquariusu.

Pred partiji ovog glazbenog spektakla započeli su već u utorak, kada je plaža Zrće još jednom pretvorena u kulisu kao stvorenu za dobar provod. Kombinacija chill out šatora, svjetlosnih instalacija, bungee jumpa zbog kojih se čekalo u redu te šarenih festivalskih zastava stvorila je onaj pravi britanski festivalski štih.

Ovim trećim izdanjem festivala Hrvatska je utvrdila svoju poziciju kao jedna od najpoželjnijih party destinacija, što su jednoglasno potvrdili posjetitelji iz raznih dijelova svijeta, a tu su i brojke koje govore same za sebe i premašuju očekivanja domaćina opet iznova.

Kao i prošle godine, i ovoga puta su smještajni kapaciteti otoka Paga potpuno iskorišteni. Čak i u mjestima najudaljenijim od Zrća traži se krevet više. Broj osoblja na festivalu nemoguće je pobrojati, a dolaze iz cijele regije.

Današnji drugi dan festivala obilježit će uvijek prepuni dnevni pool partyji od 14 do 20 sati, neizostavni boat partyji te glavni večernji dio programa gdje će na pozornicu stati velikani poput Julio Bashmorea, Seth Troxlera, Loco Dicea, Chase & Status, Pendulum, Kamo & Krooked i brojni drugi.

Odlični dojmovi s prvog službenog dana festivala samo su početak onoga što slijedi u nastavku ovogodišnjeg Hideouta.

www.hideoutfestival.com
www.facebook.com/hideout.exyu
www.twitter.com/hideout_exyu

04.07.2013. 18:47:00
http://metro-portal.hr/prvi-dan-hideouta-odusevio-tisuce-posjetitelja/79102/