Metro-portal.hr

objavljeno 05.11.2010. 23:08:16
KAKO JE BILO...

Fotografije i dojmovi s koncerta Lady Gage u Areni

POGLEDAJTE GALERIJU - Slučajno ili namjerno, Lady Gaga je usred koncerta u Zagrebu izvadila slovensku zastavu

Lady Gaga
Lady Gaga (Neja Markicevic)

Lady Gaga je u sklopu turneje "Monster Ball" konačno stigla i u Hrvatsku. Obožavatelji su se ispred Arene Zagreb počeli okupljati od ranog jutra, a pjevačica se prema dvorani uputila odmah po slijetanju u metropolu u 18.30.

Iako su se cijene ulaznica kretale od 370 do 700 kuna, do posljednjeg se trenutka tražila karta više. Publika je bila većinom teenageri i roditeljska pratnja, a Arenu je ispunila poprilična količina čudno odjevenih posjetitelja, Gaginih little monstera.

Lady Gaga se pojavila u 21 i 20 i pjevala je dva puna sata. Koncert je otvorila pjesmom "Dance in the Dark". Scenografija je uključivala pokvareni zeleni auto koji su popravljali, svirala je klavir štiklom, gorila je vatra... na sceni je bio i Isus, iz sisa su joj išle prskalice... Spektakl prema najavama i očekivanjima, jednom rječju.

Za vrijeme koncerta Lady Gaga promijenila je 20 kostima, držala dirljive govore između pjesama, koji kao da su prepisani iz "self-help" priručnika, i rasplakala dvoranu nekoliko puta, proglasivši zagrebački najboljim koncertom na cijeloj Monster Ball turneji. Iako nije obukla meso, među uspjelijim kostimima je bijela duga haljina s rukavima koji su glumili anđeoska krila. 

Nakon svakih par pjesama publiku su zabavljale video snimke Lady Gage i njenih pjesama, kako bi se održala atmosfera dok se Gaga presvuče u novi kostim.

Završila je s pjesmom Bad Romance koju je publika s njom otpjevala, kao uostalom i gotovo sve pjesme do tada. Publika je najviše vrištala upravo na završnu pjesmu, a tek nešto manju buku izazvale su Pokerface i Speechless.

Pogledajte u galeriji prve fotografije sa spektakla.

05.11.2010. 23:08:16
http://metro-portal.hr/prve-fotografije-s-koncerta-lady-gage-u-areni/50790/