Metro-portal.hr

objavljeno 10.12.2013. 08:31:00
NAJAVE

Prva noć carica u Maraschinu

Ako ste prosječna žena i/ili majka, supruga, djevojka, solerica ili samo carica, vrijedna svakoga dana na 10000 područja ... ovo je tulum za vas

Prva noć carica u Maraschinu
Prva noć carica u Maraschinu (Arhiva)

Zena majka carica.com je web portal kojemu je cilj postati i ostati mjesto za: komentare i sarkazme na današnje poglede na ljepotu, stil, modu i dr. modne zvizdarije, raspravu o tabu temama, vruće teme, bračne i obiteljske teme o kojima se ne govori dovoljno, žensko poduzetništvo kojem želimo da zahvati cijelu regiju, svijet celebritija i našu mljac temu - muškarce. Bit ćemo britke, brze, jasne, glasne, sexy, snažne, sakrastične i direktne, i napokon govoriti ISTINU - iskreno i bez dlake na jeziku - o svim ženskim temama.

Posebno nam je zadovoljstvo okupiti vas na 1. noći carica koju organiziramo 18.prosinca u baru Maraschino u Zagrebu, s početkom u 19.30 sati. Na programu su: carica stand-up komedije Marina Orsag, koja će nas nasmijati do suza i zagrijati atmosferu, fotografiranje sa krunom, jer morate vidjeti kako izgledate kao prava carica, bogata kreativna tombola/ nagradni natječaj u kojem je svaka naša gošća carica - pobjednica te odlična zabava i ples uz plesne hitove 80-tih i Maraschino DJ-a!

Ulaz je besplatan uz obaveznu prijavu ovdje http://www.zena-majka-carica.com/1noc-carica.html

Dođite, ovo je vaša noć!
Živjele carice :)

10.12.2013. 08:31:00
http://metro-portal.hr/prva-noc-carica-u-maraschinu/82075/