Metro-portal.hr

objavljeno 16.12.2009. 16:15:43
klub aquarius

Prti Bee Gee i Ajs Nigrutin u Zagrebu!

Najkontroverznija srpska hip hop grupacija Prti Bee Gee konačno dolazi u posjet našim krajevima. Šira javnost ih upoznaje 2001. godine kada izbacuju singl „Pajp" s kojim su najavili svoju verziju hip hopa koja kulminira albumom „Grejtes thits".

Razbacat ćete se uz njih u klubu Aquarius, 17. prosinca u 22 sata za upad od 45kn.

Osvojite ulaznice na Metro portalu!

Uz njih nastupaju: Ajs Nigrutin, Bdat Džutim aka Timbe, Bvana i DJ Rahmanee. Prti Bee Gee - Iako su ostali bez kreativne poluge i MC-a, Mikri Maus i Eufrat odlučili su ostati prti i poslije Moskrijeve smrti i nastaviti linijom koju je bend zacrtao još davnih dana. Objavljuju tribute album naslovljen naravno „Moskri", a dvije godine kasnije album „Točno u prepodne!!!".

Bdat Džutim aka Timbe poznat je i kao onaj treći iz Bad Copy-a. Sve više vremena provodi iza DJ pulta ili kompjutera. Jedan je od glavnih sastojaka Bad Copy i 43zla i začin u mnogim drugim projektima. Bvana jedan je od nastavljača 43 23 tradicije. Nakon solo albuma „Tko je krao jogurt" iz 2006. i „Na nivou prosečne cigle" izdanog ove godine, krajem ljeta podijelio je s Nigrutinom album „Fujznem Džigili" koji je u cijelosti posvećen, a čemu drugom nego šašavom duhanu. Njegov prvi solo album je već postao klasik srpskog repa, a njegova karizma izbacila ga je u TOP 5 srpskih MC-a danas. Budući da je period između 2004.i 2008. godine proveo na sjeverno američkom kontinentu, jako se zaželio akcije i sigurno će biti najmotiviraniji da pokaže što zna.

DJ Rahmanee će odraditi jedan d'n'b/jungle/dubstep set za kraj, za ples naravno. Rahmanee je jedan od nosećih stupova srpske d'n'b scene, jer osim DJingom bavi se i produkcijom plesnih hitova. Pjesma „Udarac" na Viklerovom albumu i „Budjav lebac rmx" na albumu grupe S.A.R.S širi njegov utjecaj na hip hop i reggae scenu i publiku. Energični i plesni setovi u njegovoj režiji pomiču zabavu iza granica vaše izdržljivosti!

Njima se još pridružuje i Ajs Nigrutin o kojem ne trebamo puno pisati osim da vama još napišemo da ukoliko niste znali gdje ćete sutra Aquarius je vaš odgovor.

16.12.2009. 16:15:43
http://metro-portal.hr/prti-bee-gee-i-ajs-nigrutin-u-zagrebu/28704/