Metro-portal.hr

objavljeno 08.04.2008. 00:52:11

Prpić: Vrijeme je da se zaustavi ‘crni’ niz

Prpa bez pobjede
Prpa bez pobjede

U Dubrovniku je sve spremno za teniski spektakl, odigravanje Davis Cup susreta između hrvatske i talijanske reprezentacije koji će se održati u Sportskoj dvorani u Gospinom polju od 11. do 13. travnja. Talijani su stigli na jug Hrvatske i već su se udomaćili u hotelu President.

S druge strane, hrvatskoj vrsti nedostaje samo Ivan Cerović, zamjena za Roka Karanušića. Ipak, najvažnije je da su stigli Mario Ančić, Marin Čilić i Ivo Karlović.

Talijani su Hrvatskoj prva prepreka na putu povratka u Svjetsku skupinu. Pehovi i razne svađe bacile su nas u Euroafričku zonu i sada se opet kreće ispočetka.

“Neću se ljutiti ako završim na klupi. Najvažnije je da se što brže vratimo u Svjetsku skupinu.”
Mario Ančić
hrvatski tenisač
- Bilo je nemoguće nešto napraviti uz toliko pehova. Nevjerojatno mi je da reprezentacija pod mojim vodstvom još nije ostvarila ni- jednu pobjedu. Valjda ćemo sada stati tome na kraj - kaže izbornik Goran Prpić koji još nije siguran tko će igrati u singlu u petak.

- Nikad nisam volio govoriti unaprijed o nominacijama, a sad pogotovo s obzirom na situaciju s Karlovićem. Mogu samo reći da će odlučivati trenutačna kvaliteta igrača. Nijedna moja odluka neće imati nikakve veze s onim što se događalo u prošlosti i svaka će biti donesena isključivo s jednim ciljem - za pobjedu. (METRO/JL) 

08.04.2008. 00:52:11
http://metro-portal.hr/prpic-vrijeme-je-da-se-zaustavi-crni-niz/5530/