Metro-portal.hr

objavljeno 19.01.2010. 15:14:27
SINDIKAT METALACA HRVATSKE:

Provjerite troškove direktora 3. maja!

U medijima kruži informacija da je Željko Starčević u vrijeme najveće krize brodogradilišta na reprezentaciju potrošio čak 430,000 kuna

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Davor Žunić/CROPIX)

Čelnici podružnice Sindikata metalaca Hrvatske (SMH) u Brodogradilištu 3. maj zatražili su danas hitnu kontrolu korištenja službene kartice direktora brodogradilišta Željka Starčevića.

Zahtjev su s konferencije za novinare uputili predsjedniku Nadzornog odbora Brodogradilišta 3. maj Leu Begoviću, nakon što je u medijima objavljeno da je Starčević prošle godine na reprezentaciju potrošio čak 430.000 kuna, u vrijeme kada je u brodogradilištu najlošije stanje u njegovoj povijesti.

Povjerenik SMH-a Juraj Šoljić upozorio je da se o navodnim velikim troškovima direktora počelo pričati prije drugog kruga privatizacije brodogradilišta, što 3. maju može nanijeti veliku štetu i potaknuti nove ovrhe.

Šoljić je ustvrdio kako je prije nego što je priča procurila u medije od Nadzornog odbora Brodogradilišta 3. maj zatraženo da se izlistaju troškovi koji su napravljeni službenom karticom. (hina/metro-portal)

19.01.2010. 15:14:27
http://metro-portal.hr/provjerite-troskove-direktora-3-maja/30987/