Metro-portal.hr

objavljeno 07.06.2012. 08:30:00
ZA SVAKI SLUČAJ

Provjerite je li i vaša lozinka među ukradenima na Linkedinu

Dok se vi pokušavate spojiti na stranicu zakrčenu silnim prometom znatiželjnika, mi vam donosimo nekoliko najzabavnijih korisničkih lozinki koje su ukradene

Fotografija vijesti

Unatoč tomu što je u tom trenutku već cijeli internet već brujao o tome, šefovima LinkedIn-a trebalo je nekoliko sati da skrušeno priznaju kako im je vješti ruski haker provalio u „neprobojnu" bazu podataka i pritom otišao bogatiji za više milijuna korisničkih računa i lozinki.

Kako tomu već biva, hakerska se zvijezda ne postaje tako da za vaše pothvate nitko ne zna osim vas, zbog čega je dotični gospodin odlučio ostaviti dokaz svoje rabote na jednom internetskom forumu u vidu 270 megabajta ukradenih podataka.

Netko od snalažljivih forumaša zaključio je kako će vjerojatno mnogi biti zainteresirani da se dokopaju tog popisa, zbog čega je nama smrtnicima omogućio da preko stranice LeakedIn provjerimo je li se i naša fenomenalno smišljena lozinka našla među onih 6,5 milijuna „sretnika".

I dok se vi panično pokušavate spojiti na stranicu, sasvim vjerojatno zakrčenu svim tim silnim prometom drugih ljudi koji to isto tako panično pokušavaju napraviti, mi vam donosimo nekoliko najzabavnijih korisničkih lozinki koje su ukradene:

buttcrack

swampass

recession

bigtits

squirter

hireme

grandma

shitabrick

fuckgoogle

fucksony

fuckmicrosoft

bobdole

methmouth

bukkake

privacy

welfare

anonymous

fatass

fuckmylife

milfhunter

iminhell

dipshit

fireme

ihatemyself

I onda nam netko tvrdi da je LinkedIn mreža za ozbiljne poslovne ljude ozbiljnih poslovnih namjera, za razliku od primjerice „djetinjastog" Facebooka. Nismo baš tako sigurni.

07.06.2012. 08:30:00
http://metro-portal.hr/provjerite-je-li-i-vasa-lozinka-medju-ukradenima-na-linkedinu/71725/