Metro-portal.hr

objavljeno 18.09.2013. 16:58:00
EVO PRIJEDLOGA

Provedite vikend u Tvornici kulture

Petak i subota u Malom pogonu Tvornice kulture održat će se dva vrlo zanimljiva koncerta

Ovako to izgleda na koncertima Baden Badena
Ovako to izgleda na koncertima Baden Badena (Tvornica kulture)

Za vikend pred nama Tvornica kulture priprema dva odlična rock koncerta u Malom pogonu. U petak se u klub vraćaju Baden-Baden praćeni garažnim herojima Go No Go te DJ podrškom ekipe iz Kultivatora. U subotu će klub zaposjesti austrijski Judy, You're Not Yourself Tonight i zagrebački Achromatic Attic uz DJ-e Šihte.

PETAK, 20.9.2013. OD 21:00

BADEN-BADEN & GO NO GO + NEKI RANDOM LIKOVI IZ KULTIVATORA

BADEN-BADEN Baden-Baden je vokalno-instrumentalni kolektiv koji balansira između garažnog bludila, electropopa i destruktivnog industriala te brojnih termalnih izvora, zbog čega je sastav već za vrijeme Rimljana bio poznato lječilište morala. Sa samo nekoliko koncerata uspjeli su podići priličnu prašinu, kako među verziranim pratiteljima scene, tako i među populacijom šareno odjevenih, mladih djevojaka i starih muškaraca.

GO NO GO su započeli kao istinski "side project" sa svim prednostima koje takav koncept banda donosi - entuzijazmom, idejnom svježinom i neopterećenošću u stvaranju i prezentiranju vlastite glazbe. Nastali kao rezultat prijateljstva i glazbenog pobratimstva između Tomislava Šnidarića, gitariste i vokala jednog od najuzbudljivijih hrvatskih indie bandova Ruiza (prije toga svirao u Untold i Yes Pes) i Zdravka Šavora, danas gitariste zagrebačkog punk benda Kipera, a prije toga čitavog niza underground uzdanica (spomenimo Garage Monsters i Paruziju). Kolektiv zaokružuju basistica Ivana V. koja je u proteklim godinama bila aktivna u čitavom nizu bandova (spomenimo Don't Mess With Texas i Mutual Of Omaha) te bivši Ruizov i aktualni EB&HH bubnjar Janko Kezele. 

Ulaznica je 20 kn i može se kupiti na blagajni Malog pogona.

SUBOTA, 21.9.2013. OD 21:00

JUDY, YOU'RE NOT YOURSELF TONIGHT & ACHROMATIC ATTIC + ŠIHTA

JYNYT je osnovan 2012. godine u Beču a čine ga La.La. (bubnjevi/vokal) i Ant.Car. (vokal/gitara). Njihove pjesme su opisane kao jednostavna kombinacija izmišljenih žanrova: pirate-pop, trashy blues, sablasno zavijanje, noisy noise, spooky stories...

ACHROMATIC ATTIC je osnovan  2009. godine, a čine ga Dino (vokal i ritam gitara), Matt (prateći vokal i bas), Mislav (solo gitara) te Domo (prateći vokal i bubnjevi).

Ulaznica je 20 kn i može se kupiti na blagajni Malog pogona.

18.09.2013. 16:58:00
http://metro-portal.hr/provedite-vikend-u-tvornici-kulture/80540/