Metro-portal.hr

objavljeno 11.11.2016. 11:01:00
SPOOKY

Proročanstva Babe Vange ponovno plaše svijet

Baba Vanga prorekla je kako će 44. američki predsjednik biti crnac te da će biti posljednji, pa nam ne preostaje drugo već da se spremamo za još jednu Apokalipsu

Baba Vanga izrekla je neke nezgodne stvari
Baba Vanga izrekla je neke nezgodne stvari (Arhiva)

Baba Vanga i njezina proročanstva ponovno pune naslovnice širom svijeta, pa se tako slijepe proročice iz Bugarske sjetio i veliki Daily Mail.

Baba Vanga je, naime, prije nego što je umrla 1996. godine u dobi od 85 godina, kazala kako će Barack Obama biti posljednji američki predsjednik.

Najpoznatiju proročicu koju su nazivali "Nostradamusom s Balkana", predvidjela je kako će 44. američki predsjednik biti crne boje kože te kako će on biti posljednji američki predsjednik, a upozorila je i na rušenje Twin Towersa u New Yorku te uspon Islamske države.

No, nije jasno što je točno proročica mislila kad je rekla da će on ujedno biti i posljednji američki predsjednik, piše Prophecies. Obama tehnički ostaje predsjednik sve dok Donald Trump ne prisegne na dužnost, 20. siječnja 2017.

Govorila o mirotvorcu

Baba Vanga prorekla je kako će 44. američki predsjednik biti crnac te da će biti posljednji. Također je rekla kako će u vrijeme kada on bude preuzimao dužnost, doći do spektakularne ekonomske krize.

'Svi će se nadati da će on to zaustaviti, no dogodit će se upravo suprotno - bacit će zemlju na koljena, a konfliti između sjevernih i južnih država će eskalirati', govorila je Vanga.

Govorila je i o mesijanskom čovjeku, mirotvorcu koji će konačno potpisati dugotrajni mir, no nije dala nikakve detalje o tome tko bi to mogao biti.

Vanga je, pisalo se, rekla i kako će Europa nestati do kraja sljedeće godine. Kontinent će, govorila je, postati gotovo prazan te na njemu neće biti gotovo nikakvog oblika života. Jezivo proročanstvo alarmiralo je teoretičare zavjera koji u tom kontekstu naglašavaju aktivnosti ISIS-a u blizini Europe, u Libiji.

Predvidjela je napad na Blizance

Godine 1989. Baba Vanga je spomenula kako će New York napasti dvije čelične ptice, a 11. rujna mnogima je postalo jasno o čemu je govorila.

Navodno je još prije 60 godina predvidjela posljedice koje će za sobom ostaviti klimatske promjene, upozorivši kako će se polarne ledene kape otopiti te uzrokovati podizanje razine mora.

Vanga je rođena u selu Strumica, u planinskom području koje je prije bilo dio Osmanskog Carstva. Vjeruje se kako je vid izgubila tijekom oluje, kad ju je vjetar podigao i pritom snažnom bacio na tlo.

Proročica je kasnije tvrdila da je dobila mogućnost pogledati u budućnost te je ubrzo nakon toga pridobila kult sljedbenika. S vremenom je pridobila povjerenje pojedinih bogatih, slavnih i moćnih osoba, čak su i neki državnici i moćni političari od nje tražili mišljenja i savjete.

Već smo pisali da prema njenim vizijama 3. svjetski rat počinje 2010., što bi značilo da smo usred njega (?!), no zanimljivo je i da je pažnja teorija zavjere ponovno vraćena na dolazak izvanzemaljaca koji su, navodno, već ušli u Sunčev sustav i slijedi veliki napad na Zemlju u rujnu 2017.

Štoviše, evo i videa za koji se tvrdi da predstavlja razgovor Bidena i Putina koji je inicirao Obama kako bi se svjetske velesile udružile u obrani planete ...

Kako god ispalo, dosadno nam neće biti ....

11.11.2016. 11:01:00
http://metro-portal.hr/prorocanstva-babe-vange-ponovno-plase-svijet/101267/