Metro-portal.hr

objavljeno 27.11.2012. 22:10:31
NAPOKON?

Pronađeni posmrtni ostaci Antonije Bilić?

Potvrđeno je da kosti pripadaju mlađoj ženskoj osobi, tako da je i policija sve uvjerenija da se radi o Antoniji Bilić

Hoće li se ova tužna priča završiti
Hoće li se ova tužna priča završiti (Arhiva)

Blizu Josipdola, kraj vijadukta kod Miljanice na autocesti A1 pronađene su ljudske kosti za koje se još uvijek ne može utvrditi jesu li muške ili ženske. PU Karlovačka javlja da je kriminalističko istraživanje u tijeku, a po završetku će kosti biti poslane na analizu.

Ubrzo su se pojavile glasine da se radi o kostima nestale Antonije Bilić, jer je upravo na tom mjestu zadnji puta lociran njen mobitel, a u tom se vremenu nije moglo točno rekonstruirati kretanje Paravinjinog kamiona. 

Prema posljednjim vijestima, lovac je pronašao lubanju s dugom crnom kosom na smetlištu odmorišta kamiona, a nakon toga je policija našla i ostatak tijela i traperice koje odgovaraju onima koje je nesretna Antonija Bilić nosila kobne noći.

Odvjetnik i obitelj Antonije Bilić upoznati su s pronalaskom kostiju, a odvjetnik upravo potvrđuje teoriju da bi se moglo raditi o njenim ostacima.

Hoće li ova tužna drama napokon doći svome kraju i omogućiti roditeljima i obitelji da se dostojno oproste od svog djeteta? Nadamo se.

 

27.11.2012. 22:10:31
http://metro-portal.hr/pronadjeni-posmrtni-ostaci-antonije-bilic/75132/